„A jövő vezetői”

tehetségprogram

 

 

 

 

Tovább »
Elég a beszédből, fogjunk bele!

Elég a beszédből, fogjunk bele!

“Elég a beszédből, fogjunk bele!” – kezdte némileg provokatívan nagy sikerű előadását Jan Peter Balkenende, Hollandia volt miniszterelnöke a klímaváltozás kapcsán a BCSDH vállalatvezetők számára tartott üzleti ebédjén. Itt került bejelentésre a BCSDH egyedülálló négy pontos ajánlása a hazai üzleti világ számára, az alacsony karbonkibocsátású gazdaságba történő átmenet felgyorsítása érdekében. Ez mérföldkő a hazai fenntarthatóságban.  A marrákesi COP 22-es klímacsúccsal egy időben tartotta éves vállalatvezetői üzleti ebédjét a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH)....

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

 • Az átláthatóság hozzájárul a vállalati eredményességhez Az átláthatóság hozzájárul a vállalati eredményességhez

  A hazai üzleti szektor szerint az átlátható működés minden vállalat kötelessége, derül ki a BCSDH idei fenntarthatósági felméréséből. A hazai vállalatok 91 százaléka gondolja úgy, hogy az átlátható működés hozzájárul a vállalat hosszú távú sikerességéhez,... Tovább »
 • Új képzési vezető a BCSDH-nál Új képzési vezető a BCSDH-nál

  2016. december 1-től Répássy Zsuzsa képzési vezető veszi át “A jövő vezetői” tehetségprogramot. Répássy Zsuzsanna jelenleg a KÜRT Akadémia NET-WORKS képzésének és számos más digitális transzformációhoz, innovációhoz kapcsolódó nagyvállalati program vezetője. Emellett a TEDxDanubia konferenciasorozat... Tovább »
 • A nők és az éghajlatváltozás A nők és az éghajlatváltozás

  Konferencia a Francia Nagykövetség, a Budapesti Francia Intézet, a Marokkói Királyság Magyarországi Nagykövetsége és a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség/Hungarian Women’s Lobby szervezésében 2016. december 9. Francia Intézet (1011 Budapest, Fő utca 17.) „…mivel valódi nemek... Tovább »
 • Kiss Petra lett a BDCSH „Jövő vezetői” tehetségprogram ösztöndíjasa Kiss Petra lett a BDCSH „Jövő vezetői” tehetségprogram ösztöndíjasa

  November 24-én az E.ON budapesti székházában bírálta el a szakmai zsűri azt az öt, utolsó fordulóba jutott pályamunkát, amelyet felsőfokú képzésben résztvevő hallgatók nyújtottak be a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) által indított... Tovább »
 • Logisztika és ellátási lánc szakirányú továbbképzés - a BCE és az MLBKT közös programja Logisztika és ellátási lánc szakirányú továbbképzés – a BCE és az MLBKT közös programja

  Logisztika és ellátási lánc szakirányú továbbképzés – A BCE és az MLBKT közös programja – 2017. február Jelentkezési határidő: 2016. december 15. Bővebben: http://masoddiploma.logisztika.hu/logisztika-es-ellatasi-lanc-menedzsment/alapadatok-2/ Tovább »

Rendezvények

BCSDH Taggyűlés


Tovább »

Taghírek

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »