Tovább »
Tovább »
“Egy vállalat jövőjét a múltja határozza meg.”

“Egy vállalat jövőjét a múltja határozza meg.”

2015-ben a World Meteorogical Organization bejelentette, hogy a globális felmelegedés elérte az 1 teljes Celsius fokot. Ahhoz, hogy ezt a felmelegedést megállítsuk vagy legalább lelassítsuk forradalmi változások szükségesek az üzleti modellekben – mondta Dr. Ürge-Vorsatz Diana, a z IPCC WGIII alelnöke, az Academia Europaea tagja, a CEU éghajlati és energiapolitikai kutatócsoportjának vezetője “A jövő vezetői” tehetségprogram ötödik szakmai napján, melyen a résztvevők a környezeti felelősség alapjait és gyakorlatát járták törbe az Essity Hungary Kft-nél, Budapesten....

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Taghírek

Tagjaink

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

More »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

More »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

More »