Üzleti reggeli és Action 2020 Fórum

     ARE WE MOVING TO THE EMPLOYERS’ OR THE EMPLOYEES’ MARKET?

Vendégünk: Annemarie Muntz

2017. április 26. Budapest

 

Tovább »

 

„A jövő vezetői”

tehetségprogram

 

 

 

 

Tovább »

Változásvezetőket keresünk!

 

Csatlakozzon az Action 2020 programhoz!

Tovább »
A WBCSD elnökének levele a G20 államoknak: A Párizsi Egyezményt továbbra is prioritásként kell kezelnünk

A WBCSD elnökének levele a G20 államoknak: A Párizsi Egyezményt továbbra is prioritásként kell kezelnünk

Ma a világ 20 legnagyobb gazdaságának pénzügyminiszterei és jegybankelnökei gyűlnek össze Washingtonban az IMF/Világbank találkozója során, ezalatt mi arra ösztökéljük őket, hogy a G20 napirendjén tartsák a Párizsi Egyezményt, a klímapénzügyet és az FSB TCFD top prioritásait. A viták kulcsfontosságú eleme lesz a klímaváltozás. Így az üzleti élet véleménynyilvánításának világosnak és egybehangzónak kell lennie. A vállalatok feladata, hogy felhívják a G20 szereplők figyelmét a Párizsi Egyezményben való részvételük megerősítésére – kezdve a pénzügyminiszterekkel, majd folytatva...

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Taghírek

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »