Tovább »
Tovább »
Tovább »
Tovább »
A vállalatok sokat tehetnek a fenntartható életmód térnyeréséért

A vállalatok sokat tehetnek a fenntartható életmód térnyeréséért

A fenntartható termékek és szolgáltatások iránti kereslet és kínálat alakításával a vállalatok sokat tehetnek a fenntartható életmód általánossá tétele érdekében – hangsúlyozták a vállalatvezetői kerekasztal-beszélgetések résztvevői júniusban és szeptember első felében, amelyeken az Action 2020 Magyarország program keretén belül a Fenntartható életmód volt a téma. . . Júniusban és szeptemberben került sor a BCSDH vállalatvezetői kerekasztal-beszélgetéseire.  A megbeszélések célja az volt, hogy meghatározzák a Fenntartható életmód témában azokat  fókuszterületeket, ahol a BCSDH konkrét ajánlásokat és...

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Rendezvények

BCSDH Üzleti ebéd


Tovább »

Taghírek

Tagjaink

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

More »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

More »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

More »