Üzleti reggeli
Paul Watkinsonnal

Párizstól Marrakesh-ig: a klímaváltozás tétje
és gazdasági lehetőségek az Európai Unióban

2016. október 11.

Tovább »

Elindult a 2017-es ösztöndíjprogram!

Várjuk egyetemisták
és főiskolások jelentkezését

 

Pályázási határidő: 2016. október 31.

Tovább »

Már lehet jelentkezni

„A jövő vezetői” tehetségprogram
2017-es évfolyamára

Határidő: október 31.

 

 

Tovább »
Iparágtól és mérettől függetlenül kockázat a vállalatoknak a klímaváltozás

Iparágtól és mérettől függetlenül kockázat a vállalatoknak a klímaváltozás

Iparágtól és mérettől függetlenül kockázat a vállalatoknak a klímaváltozás – értettek egyet a vállalatvezetők a BCSDH 2016. szeptemberi felsővezetői kerekasztal beszélgetéseken, amelyeken a 3 éves Action 2020 Magyarország program keretén belül a Klímaváltozás volt a téma. Szeptember első hetében 3 alkalommal, több mint 10 iparág összesen 32 első számú vállalatvezetője ült le egy asztalhoz szervezetünk felsővezetői kerekasztalain, hogy válaszokat találjon a klímaváltozás okozta kihívásokra és meghatározza azokat a fókusz területeket, ahol a BCSDH konkrét ajánlásokat tud...

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Rendezvények

Üzleti reggeli Paul Watkinsonnal


Tovább »

Action 2020 Magyarország üzleti ebéd


Tovább »

Taghírek

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »