„A jövő vezetői”

tehetségprogram

 

 

 

 

Tovább »

Változásvezetőket keresünk!

 

Csatlakozzon az Action 2020 programhoz!

Tovább »
A probléma vagy a megoldás részei leszünk?

A probléma vagy a megoldás részei leszünk?

Többek között erre kaphattak választ „A jövő vezetői” tehetségprogram 4. évfolyamának hallgatói az első szakmai napon, ahol a vállalati fenntarthatóság Stratégiai megközelítése volt fókuszban. A rekordszámú résztvevőt 2017. február 16-án a Grundfos látta vendégül tatabányai gyárában. Török László, a Grundfos ügyvezető igazgatója köszöntőjében arra bíztatta a résztvevőket, hogy vessék bele magukat a programba, hisz egymástól és a program mentoraitól rengeteg gyakorlati tapasztalatot és ismeretet szerezhetnek – többet, mint egy átlagos képzés alatt. A nap során...

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Rendezvények

BCSDH Taggyűlés


Tovább »

Taghírek

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »