Változásvezetőket keresünk!

 

Csatlakozzon az Action 2020 programhoz!

Tovább »

 

“A jövő vezetői”

tehetségprogram 2016

 

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

 • GRI tanúsított fenntarthatósági jelentésíró képzés GRI tanúsított fenntarthatósági jelentésíró képzés

  Újabb GRI (Global Reporting Initiative) okleveles fenntarthatósági jelentésíró szakember képzés az Alternate gondozásában. Immáron 9. alkalommal szervezik meg a képzést, melynek eddigi résztvevői gyakorlatiasnak, hasznosnak, jó hangulatúnak és professzionálisnak értékelték azt. Az EU kötelező jelentéstételi... Tovább »
 • Minden üzleti vállalkozás sikere a természeten múlik Minden üzleti vállalkozás sikere a természeten múlik

  A Natural Capital Coalition zászlaja alatt, mintegy 240 különböző ágazati vezető gyűlt össze Londonban, hogy elindítsák a Natural Capital Protocol-t – az első olyan szabványosított keretrendszert, mely segíti a vállatokat üzleti hatásuk és a természeti... Tovább »
 • Budapest Energy Summit, 2016. december 5-6. Budapest Energy Summit, 2016. december 5-6.

  A Budapest Energy Summit konferencia 2016. december 5-6-án  Budapesten kerül megrendezésre. A konferencia fővédnöke Áder János, Magyarország köztársasági elnöke. A konferencia egy újonnan indított, kétévente megrendezésre kerülő exkluzív fórum, melyen a legfőbb energetikai és EU vezetők és szakértők... Tovább »
 • MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázat MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázat

  MAF Társadalmi Befeketetések Díj pályázata júniusban indult el, melynek célja, hogy ösztönözze a hazai vállalati szektor önként vállalt kezdeményezéseit a hazai társadalom, közösségek életének javításáért és fejlesztéséért, és hogy elismertebbé tegye azokat a stratégiai partnerségeken... Tovább »
 • Life Climate pályázati felhívás Life Climate pályázati felhívás

  Szeretnénk felhívni figyelmét az Európai Unió Környezetvédelmi és Éghajlat-politikai Programja (LIFE) keretében, nemrégiben megjelent pályázati lehetőségről szóló felhívásra. Az Éghajlat-politika Alprogramban 63,6 millió euró kerül kiosztásra az EU 28 tagállamában a 2016-os évben.   A... Tovább »

Taghírek

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »