Társadalmi felelősségvállalás díj

Kiemelkedő valódi társadalmi felelősségvállalási program vagy akció

Ezt a díjat kifejezetten csak erre az évre hoztuk létre. A Társadalmi felelősségvállalás díj célja, hogy elismerje és széles körben bemutassa azokat az pandémia helyzet társadalmi hatásait mérséklő, helyi és kiemelten érintett közösségeket támogató vállalati programokat, akciókat, amelyek kiemelkedő, példamutató módon valódi segítséget nyújtottak felelősséget vállalva szűkebb vagy tágabb környezetükért.

Ezek lehetnek a munkavállalók felé a jóllétük vagy a munkahelyek megőrzése érdekében, vagy az partnerek felé a jóllétük, vagy az értékesítési lánc megvédése érdekében, vagy a tágabb illetve szűkebb környezet közösségei felé tett támogató akció vagy program.

Határidők:

  • A jelentkezési határidő: augusztus 15. szombat, 23:59
  • A döntőbe bekerült pályázók értesítése: szeptember 11.
  • Eredményhirdetés és díjátadó a BCSDH éves üzleti ebéd október 8.

A pályázat feltételei és módja innen tölthető le: BCSDH Társadalmi felelősségvállalás díj 2020 tájékoztató

A kitöltendő pályázati anyag innen tölthető le: BCSDH_Társadalmi felelősségvállalás díj_2020 pályázat

Az elektronikusan kitöltött magyar nyelvű pályázati űrlapot az alábbi regisztrációs felületre kell feltölteni (feltöltési név: cegnev_megoldasnev_tf_dij_2020.xls) 2020. augusztus 15. 23:59

A Társadalmi felelősségvállalás díj esetében a pályázat az adminisztrációs díj (40.000 Ft + ÁFA) megfizetésével együtt érvényes, (melyet a pályázat beérkezése után megküldött számla alapján utalhat át).

Amennyiben több üzleti megoldással kíván pályázni, minden megoldást külön kell feltölteni. A pályázat sikeres feltöltéséről a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

A kitöltésnél felmerülő leggyakoribb kérdések: GY.I.K. Társadalmi felelősségvállalás díj 2020