2022 díjazottjai

A Fenntartható jövőért díj 2022-es nyertesei:

A változásvezető díj

Vadnai Ágnes
üzletfejlesztési igazgató
Progress Étteremhálózat Kft.

Inspiráló, innovatív, felelősségtudatos változásvezető, aki kiemelt fontossággal kezeli a hosszútávú, fenntartható gondolkodás beépítését az üzletvitelbe.

Vezető nő díj

Kiss Ida
design director
DVM Group Kft.

Célorientáltság, dinamizmus, kezdeményezőkészség és erős fenntarthatósági szemlélet jellemzi, innovatív gondolkodása másokat is motivál arra, hogy új nézőpontokat keressenek.

Pinczés Marianna
ügyvezető-tulajdonos
Virgin Oil Press Kft.

Szenvedélyes, fáradhatatlan és céltudatos vezető, aki inspiráló személyiségként egy kritikus ágazatban, az agráriumban ért el jelentős eredményeket, mindezt saját vállalkozásán keresztül.

Üzleti megoldás díj

Körforgásos gazdaság kategória

MasterPlast Nyrt– Hungarocell Zöld Program
A körforgásos gazdaság szempontjából rendkívül fontos lépés, hogy ez a kiemelt koncepcionális megközelítés az építőiparban is megjelent. A vállalat a szigetelőanyag-hulladék visszagyűjtéséből és újrahasznosításával állít elő alapanyagot.

Klímavédelem és adaptáció kategória

E.ON Hungária Csoport  – A városi energiahatékonyság és energiaközösségi modell példaértékű, komplex és integrált megoldás az érintettekkel, kiemelten Szolnok városával való együttműködésben

Fenntarthatósági szemléletformálás kategória

Generali Biztosító Zrt. – „Generali Enterprize” program hatékony pénzügyi, szakmai és kommunikációs támogatást nyújt kisvállalkozásoknak, fenntarthatósági projektjeik megvalósításához.

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!