Társadalmi felelősségvállalás díj

Kiemelkedő valódi társadalmi felelősségvállalási program

A Társadalmi felelősségvállalás díj célja, hogy elismerje és széles körben bemutassa azokat a kimelkedő társadalmi felelősségvállalási, befektetési és kiemelten a pandémia helyzet társadalmi hatásait mérséklő, helyi és kiemelten érintett közösségeket támogató vállalati programokat, amelyek kiemelkedő, példamutató módon valódi segítséget nyújtottak felelősséget vállalva szűkebb vagy tágabb környezetükért.

Ezek lehetnek a munkavállalók felé a jóllétük vagy a munkahelyek megőrzése érdekében, vagy az partnerek felé a jóllétük, vagy az értékesítési lánc megvédése érdekében, vagy a tágabb illetve szűkebb környezet közösségei felé tett támogató program.

Határidők:

  • A jelentkezési határidő: július 31. szombat, 23:59
  • A döntőbe bekerült pályázók értesítése: szeptember 11.
  • Eredményhirdetés és díjátadó a BCSDH éves üzleti ebéd október 7.

A Társadalmi felelősségvállalás díj esetében a pályázat az adminisztrációs díj (40.000 Ft + ÁFA) megfizetésével együtt érvényes, (melyet a pályázat beérkezése után megküldött számla alapján utalhat át).

Amennyiben több üzleti megoldással kíván pályázni, minden megoldást külön kell feltölteni. A pályázat sikeres feltöltéséről a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Hogyan és milyen feltételekkel pályázhat?

A kitöltésnél felmerülő leggyakoribb kérdések és válaszok.

A pályázat online formában tölthető ki, de lehetőség van a kitöltés megszakítására, akár másik gépről történő folytatására is.

A végleges online pályázatok beküldési határideje: 2021. július 31. 23:59