Tovább »
Tovább »
Tovább »
Tovább »
Tovább »
Átadták a 2020-as Fenntartható jövőért díjakat

Átadták a 2020-as Fenntartható jövőért díjakat

Fenntartható jövőért díj 2020 – vállalatok, vezetők a fenntarthatóságért A BCSDH 2020. október 8-án tartott üzleti ebédjén került sor a 2020-as Fenntartható jövőért díj eredményhírdetésére Márta Irén a BCSDH igazgatója, a szakmai zsűri egyik tagja kifejtette: „A nehéz helyzetekben különösen nagy szükség van elismerésre. Emiatt döntöttünk úgy, hogy idén is meghirdetjük   a   BCSDH   által   alapított, Fenntartható jövőért díjat, és csak erre az évre létrehozunk egy új, Társadalmi felelősségvállalás kategóriát is. Elsődleges célunk, hogy elismerjük a...

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Összes hír »

Rendezvények

Taghírek

Összes taghír »

Tagjaink

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »