Tovább »
Tovább »
Tovább »
Tovább »
„Rajtunk múlik, hogy elbukunk vagy sikerrel járunk”, avagy mit tehetnek a fenntartható fejlődésért „A jövő vezetői”?

„Rajtunk múlik, hogy elbukunk vagy sikerrel járunk”, avagy mit tehetnek a fenntartható fejlődésért „A jövő vezetői”?

Mit tanultunk az idei év során a fenntarthatóságról? Mit tudunk tenni vezetőként azért, hogy fenntarthatóbbá tegyük a cégünk működését? Mire van szükség ahhoz, hogy valód változásvezetők lehessünk? Mitől működik egy jó fenntarthatósági kezdeményezés? – ezekről a kérdésekről beszélgettünk „A jövő vezetői” tehetségprogram utolsó szakmai napjának 2020. szeptember 24-én, a nap házigazdája a Budapest Airport volt. A résztvevők tagvállalataink vezetőiből álló zsűri előtt bemutatták projektmunkáikat és rövidfilmjeiket, valamint összegezték a vállalati fenntarthatóságról tanultakat. Délelőtt a résztvevők...

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Összes hír »

Rendezvények

Taghírek

Összes taghír »

Tagjaink

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »