Tovább »
Tovább »
Tovább »
Hogyan és milyen áron tarthatjuk meg munkavállalóinkat?

Hogyan és milyen áron tarthatjuk meg munkavállalóinkat?

Nem kérdés, hogy a gazdaság sikeres újraindítás záloga, hogy megtartsuk munkatársainkat, de hogyan és milyen áron? Erről beszélgetett Baja Sándor, a Randstad ügyvezető igazgatója a BCSDH tagvállalatainak vezetőivel. Az on-line beszélgetésre a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) most induló vállalatvezetői beszélgetéssorozat első eseményeként került sor. A GDP 30%-át termelő 94 tagvállalatot tömörítő szervezet fontosnak tartja, hogy olyan fórumot teremtsen a vállalatvezetők számára, ahol őszintén megbeszélhetik dilemmáikat és megoszthatják a jelen helyzet kihívásaira adott...

Tovább »

Legfrissebb hírek, információk

Összes hír »

Rendezvények

Taghírek

Összes taghír »

Tagjaink

Bemutatkozunk

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD) hazai szervezete. Az 1992-ben alapított svájci központú Világtanács 200 nagyvállalat vezetőjének koalíciója és több mint 60 országban van jelen nemzeti képviselettel.

Tovább »
Vegyen részt rendezvényeinken

Az "Üzleti reggelik a fenntartható fejlődésről" rendezvénysorozatunkra várjuk mindazon vállalatok vezetőit, akiknek fontos a fenntartható fejlődés elveinek megfelelő működés. Vendégelőadóink üzleti vezetők, szakpolitikusok és a tudományos élet elismert képviselői.

Tovább »
Ajánlás vezetőknek

Stratégiai megközelítés, felelős vállalatirányítás, etikus működés, alapértékek tisztelete, környezeti felelősségvállalás, partnerség az érintett és érdekelt felekkel és átlátható működés – az ajánlás hét pontban foglalja össze, hogy mit jelent a fenntarthatóság komplex értelmezése a vállalatok számára a 21. század elején.

Tovább »