Üzleti megoldás díj

Üzleti  megoldás és üzleti modellváltás

Az Üzleti megoldás, üzleti modellváltás díj is kibővül az idén. Célja, hogy elismerje, és széles körben bemutassa azokat az innovatív, akár a cég alaptevékenységtől eltérő tevékenység indítását célzó megoldásokat, üzleti modellváltásokat, amelyek hozzájárulnak a Fenntartható fejlődési Célok eléréséhez vagy segítettek a jelenlegi megváltozott helyzethez való alkalmazkodásban, a munkahelyek megőrzésében, illetve a gazdaság újraindításában, fenntarthatóbb működtetésében.

Határidők:

  • A jelentkezési határidő: augusztus 15. szombat, 23:59
  • A döntőbe bekerült pályázók értesítése: szeptember 11.
  • Eredményhirdetés és díjátadó a BCSDH éves üzleti ebéd október 8.

A pályázat feltételei és módja innen tölthető le: BCSDH Üzleti megoldás díj 2020 tájékoztató

A kitöltendő pályázati anyag innen tölthető le: BCSDH_Üzleti megoldás díj_2020 pályázat

Az elektronikusan kitöltött magyar nyelvű pályázati űrlapot az alábbi regisztrációs felületre kell feltölteni (feltöltési név: cegnev_megoldasnev_um_dij_2020.xls) 2020. augusztus 15. 23:59

Az Üzleti modellváltás, üzleti megoldás díj esetében a pályázat az adminisztrációs díj (40.000 Ft + ÁFA) megfizetésével együtt érvényes, (melyet a pályázat beérkezése után megküldött számla alapján utalhat át).

Amennyiben több üzleti megoldással kíván pályázni, minden megoldást külön kell feltölteni. A pályázat sikeres feltöltéséről a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

A kitöltésnél felmerülő leggyakoribb kérdések: GY.I.K. Üzleti megoldás díj 2020