Ködképző géppel történő környezetbarát épületfertőtlenítési szolgáltatás a NovaPapírnál

A higiénikus irodai környezet megteremtésének és fenntartásának elengedhetetlen eleme a rendszeresen végzett légtér és felületfertőtlenítés, melynek hatékonysága nagymértékben függ a fertőtlenítő termék helyes megválasztásától és megfelelő felhasználásától.

Innovatív vállalkozásként, és a higiénia területén megszerzett közel 100 éves szakmai tapasztalatunkkal fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleink igényihez igazodva a hagyományos higiéniai papír termékek, különböző fertőtlenítő szerek, szappanok, kéz és felületfertőtlenítők értékesítése mellett, szolgáltatási portfóliónkat egy olyan légtér és felületfertőtlenítési programmal bővítsük, amely baktericid, fungicid, valamint virucid hatásának köszönhetően segít maximalizálni a munkahelyi higiéniát. A ködképző géppel történő kezelés amellett, hogy 100%-ban környezetbarát, a hatályos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi jogszabályoknak is megfelel.

Fertőtlenítési folyamat

Az általunk használt speciális ködképző gép a SteriClean Industry fertőtlenítőszer porlasztásával, köd formájában fedi be az ügyfeleink által kijelölt helyiséget, ahol aztán széles hatásspektrumban pusztítja el a gombákat, baktériumokat, vírusokat, valamint semmisíti meg a kellemetlen szagokat.

A baktericid, fungicid és virucid hatású porlasztott fertőtlenítő “cseppek” a rendelkezésre álló területet kitöltve, egyenletesen oszlanak el a légtérrel érintkező felületeken, beférkőzve még a leghozzáférhetetlenebb helyekre is. A légtér és felületfertőtlenítő eljárás ennek köszönhetően lecsöpögés és megfolyás nélkül történik, nem hagy maga után semmilyen nyomot, alkalmazása pedig semmiféle környezetkárosító hatással nem jár.

A ködképző géppel történő csíramentesítő kezelés során az irodai klíma fertőtlenítése is megtörténik, amely a bakteriális fertőzések terjedésének egyik legnagyobb veszélyforrása.

Tapasztalt munkatársaink a fertőtlenítési folyamat teljes ideje alatt, a mai tudásunk szerinti legbiztonságosabb légszűrő maszkkal ellátott vegyvédelmi védőfelszerelést viselnek. Felhasználási területek: irodák, raktárhelyiségek logisztikai központok, ipari létesítmények, üzemcsarnokok üzletek

További információ a szolgáltatásról: https://novapapir.hu/szolgaltatasaink/irodafertotlenites

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?