Tagjaink

A BCSDH büszke arra, hogy mára már több mint 140, a magyar GDP megközelítőleg 40%-át adó, fenntartható fejlődés mellett elkötelezett vállalatot tudhat tagjai között.

A szektorok és vállalatok közötti együttműködés az egyetlen út egy biztonságos és ellenálló világ megteremtéséhez, ahol a valóban fenntarthatóan és transzparensen működő piaci szereplők sikeresebbek, a jóllét szélesebb körben és egyenlőbb arányban érinti a társadalmat.

Tagjaink aláírásukkal elfogadják A fenntartható vállalatvezetés irányelveinek hét alapelvét és azokat igyekeznek a vállalati működésükbe beépíteni.

Amit a tagságról gondolunk

Tagjainkhoz hasonlóan, mi is  úgy véljük, hogy a társadalmi és környezeti hatások a pénzügyi eredményekbe való integrálásával a vállalkozások csökkenthetik üzleti kockázatukat, jobb döntéseket hoznak.

Ahogy az üzleti élet alkalmazkodik a globális változások példátlan üteméhez, a BCSDH tagság értéket, hatást és hangot ad a vállalkozásoknak ahhoz, hogy eligazodjanak ebben a változásban, és saját maguk és a világ átalakításával boldoguljanak.

A BCSDH inkluzív – nem az öröksége alapján ítélünk meg egy vállalatot. Ha egy vállalat komolyan gondolja a fenntarthatóság fejlesztését üzleti gyakorlatában, és hozzájárul a fenntarthatósággal kapcsolatos együttműködéshez az ágazatok, vállalatok és országok között, akkor szervezetünk szívesen látott tagja.

Tagjaink

Szektorok

Csatlakozás

A csatlakozási szándékot a BCSDH Elnöksége hagyja jóvá. A csatlakozó vállalat a belépési nyilatkozat aláírásával elfogadja küldetésünk és jövőképünk támogatását és csatlakozik A fenntartható vállalatvezetés irányelveihez kifejezve egyetértésüket a benne foglaltakkal, és szándékukat hogy, szeretnének jó példával elöl járni, illetve vállalatukat ezen elvek szerint irányítani.

Tagvállalati hírek