Partnereink

A fenntarthatóbban működő rendszerek kialakításához elengedhetetlen a tudományos, a szabályozói, gazdasági és civil szféra együttműködése, partnerszervezetek értékes szakmai támogatása és hozzájárulása. A kulcsfontosságú érdekelt felekkel kialakított partnerségek folyamatos bővítésére és erősítésére törekszünk, melyek meghatározóak a BCSDH sikere és a fenntarthatóság egésze szempontjából.

Partnerség

A BCSDH globális network partnere az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (WBCSD), melynek köszönhetően közvetlen hozzáférésünk van a nemzetközi trendekhez, legfrissebb nemzetközi eredményekhez, szakmai anyagokhoz és a WBCSD szakmai munkájához és szakértőihez. A WBCSD globális hálózata több mint 60, a BCSDH-hoz hasonló üzleti szervezet szövetsége világszerte, mely segíti a hatékony regionális együttműködéseket is.

A BCSDH Elnöksége a tagvállalatok első számú vezetőiből kerül ki. A munkacsoportjainkat is tagjaink vezetik, biztosítva a teljes elkötelezettséget és részvételt. Programjainkat is nagyobb részben tagvállalataink finanszírozzák támogatási rendszerünkön keresztül, de partnerszervezeteinkkel való eseti együttműködés is segíti, hogy még nagyobb hatást tudjunk elérni.

A munkacsoportjainkat és a szakmai programjainkat meghívott tudományos és civil szakértők segítik, hogy az eredmények valóban széleskörűen megalapozottak lehessenek.

A BCSDH-val való együttműködés pedig egyedülálló lehetőséget biztosít a partnerek számára, hogy nagy hatással rendelkező, cselekvés-orientált programokban vegyenek részt.

A szabályozói szektor számára egy jelentős szakmai, változatos iparágakat tömörítő, konstruktív platformot kínál a magánszektorral való együttműködéshez, az üzleti gondolkodásmód és prioritások megértéséhez.

Szakmai partnereink

 

Média partnereink