Színes megújulás és folyamatos fejlődés tagjaink sikeréért az MVÜK-nál

Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK)

A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) az üzleti világos mozgásban tartó témák mentén immáron több mint 600 tagvállalatból álló közösségét inspirálja nap mint nap. Folyamatos megújulásban, további díjjal elismerve, a fenntarthatósági témát és a közösségfejlesztést szem előtt tartva startol a következő évadnak színes tematikus és formai repertoárjával.

A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) gazdag és színes időszakot tudhat maga mögött. A vezetői inspiráció, kapcsolatépítés és üzletfejlesztés szerves része volt számos téma mellett a fenntartható és felelős működés megoldásai is.

Az Optennel közös, sikeres tavaszi ESG Future konferencia után kiemelten foglalkoztunk az ESG gyakorlati kérdéseivel a KPMG-vel közösen szervezett Cafe-n és a sokszor elfeledett „S”, vagyis társadalmi lábával.

Így az Egyenlítő elismert szakértő, Heal Edina tartott kóstolót a rejtett előítéletek hatalmáról, a Studium Group és Salva Vita közös szervezésében pedig a munkaerőpiaci kihívások és sokszínűség hatékony kapcsolatát elemeztük.

A női vezetőket minden héten emeljük, láttatjuk, ünnepeljük a MVÜK Női Vezetői Klub eseményeinek keretében. A cégek karbonlábnyomszámítás és -csökkentés aktivitásainak izgalmas részével, az üzlet utazásokkal is foglalkoztunk a Lufthansa és OTP Travel szakmai vezetésével, amikor is a Lufthansa Technik szerelőhangárjában megcsodálhattuk az óriásgépeket más szemszögből is.

Örömünkre szolgál, hogy tagvállalatink jó gyakorlataiból és kíváncsiságából még több témának és élmény alapú eseménynek ágyaztunk meg az őszi és következő tavaszi évadban. Már most várjuk a jövő év tavaszára tervezett közös zöld megmozdulásunkat, amely 2024-ben is nagy siker volt Ljasuk Dimitry szenvedélyével átitatva.

Elsőszámú célunk, hogy a hazai vállalatvezetőket a közösség erejével segítsük, így külön öröm, amikor 2024. áprilisban a Bridge Budapest Aktív közösség díját megkapta az MVÜK onlyCEO Klub, így polcunk újabb elismeréssel gazdagodott. Sok tervünk van, folyamatos megújulásban, növekvő tagi létszám és ambíciók mellett Magyarország legfiatalabb minikonferenciáján, fesztiválján töltődtünk szeptemberben.

Szeptember 24-én Pogátsa Zoltánnal új könyvéről és a fenntartható társadalomról beszélgetünk majd, de rengeteg további téma és program vár tagjainkra, ahogy eddig is (tudatosság, generációváltás, új iparágban beszállítóvá válás, mesterséges intelligencia, változásvezetés stb.) a nagysikerű Vezetői dilemmák programunk mellett.

Várjuk az egymásra és a világra kíváncsi, felelős és előretekintő vállalatvezetőket, hogy egymást inspirálva, egymástól tanulva erősítsük a hazai üzleti szektort és vállalatok sikerességét, fejlődését!