2017 díjazottjai

A Fenntartható jövőért díj 2017-es nyertesei:

A változásvezető díj

Kovács Károly ügyvezető igazgató, BDL Kft.

Aki hiteles, elismert és innovatív vezetőként, a szakmája és a fenntarthatóság mellett elkötelezett módon nagy hangsúlyt helyez a tudásmegosztásra. Stratégiai döntéseiben az üzleti szempontokon túlmenően gazdasági, társadalmi és környezeti szempontok vezérlik. Vállalatvezetői tevékenysége és szakmai közéleti üzenetei hiteles összhangot képeznek.

Károlyi László vezérigazgató, Legrand Zrt.

Aki széles körben elismert kreatív, rendszerszemléletű és humánus vezetőként új üzleti modellt fogalmazott meg. Elsőként csatlakozott a fenntartható vállalati működést célzó számos kezdeményezéshez, szívén viseli a leendő gazdasági vezetők menedzsment és etikai területen történő képzését.

Vezető nő díj

Csomai Kamilla vezérigazgatóMAVIR Zrt.

Aki karizmatikus, következetes és empatikus vezetőként aktív szerepet vállal a megújuló forrásokból származó villamos energia rendszerbe történő illesztésében, emellett biztosítja munkatársai elköteleződését egy megújulásra és változásra kész szervezetben, alkalmazkodva a fenntartható fejlődés kihívásaihoz, személyesen hozzájárulva a Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

Istenesné Solti Andrea regionális HR vezető, Shell Hungary Zrt.

Aki energikus, értékközpontú és elkötelezett vezetőként sokat tesz a sokszínűség vállalati működésbe történő beépítése érdekében. Aktív szakmai közéleti munkájának köszönhetően egyre több vállalat köteleződik el a sokszínűség értékei mellett, hozzájárulva az esélyegyenlőség megteremtéséhez és a Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

Pálfalvi Márta HR és Corporate Affairs igazgató, Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

Aki tudatos, célorientált és a maximális teljesítményre törekvő vezetőként személyes példamutatásával, elkötelezettségével a fenntarthatóság, az egyenlő bánásmód és a nemek közti egyenlőség területén inspirál munkatársain túl más vezetőket is, hozzájárulva a Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

Vörös Mónika HR vezető, Magyarország-Adria Unilever

Aki sokszínű, együttműködő és inspiráló vezetőként kiemelkedő szakmai tudásával és személyes példamutatásával komoly eredményeket ért el a női karrierpályák segítésében a rugalmas munkaidő és a távmunka elterjesztésével, hozzájárulva a Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

Üzleti megoldás díj

Tesco Global Áruházak Zrt. „Egyetlen falat sem veszhet kárba” programja innovatív, a szokásos üzletmeneten túlmutató, szemléletformáló üzleti megoldás, amely a piac más szereplőire is könnyen kiterjeszthető és ezzel segíti, hogy az üzleti szektor jelentősen hozzájárulhasson az Action 2020 Magyarország és a Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!