2018 díjazottjai

A Fenntartható jövőért díj 2018-as nyertesei:

A változásvezető díj

Molnár Ferenc tulajdonos, ügyvezető igazgató, Ilcsi Szépítő Füvek Kft.

Aki innovatív és környezettudatos vezetőként a minősített, professzionális natúrkozmetikumok gyártásának hazai úttörője. Kiemelt érdeme van a és a fenntartható életmód és a természeti erőforrásokat kímélő gyártás elterjesztésében, melyet személyes életmódja is hitelesít.

Fotó: Fülöp Ildikó

Vezető nő díj

Demeter Bubalo Zdravka HR igazgató, MOL Csoport

Aki proaktív, stratégiai gondolkodó, együttműködő vezetőként Magyarország határain túlnyúlóan, aktív szerepet vállal a nemek közötti egyenlőség biztosítása, a nők és lányok esélyeinek növelése érdekében, mellyel személyesen hozzájárul az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

Urbán Anita HR igazgató, Grundfos Magyarország Gyártó Kft.

Aki távlatokban és széles horizonton gondolkodó, elkötelezett és újító vezetőként, tevékenyen részt vesz a magas színvonalú, befogadó munkahely, a rugalmas foglalkoztatási formák, és az élethosszig tartó tanulási lehetőségek megteremtésében, ezzel személyesen hozzájárulva az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

Verő Barbara HR Igazgató, Nestlé Hungária Kft.

Aki innovatív, inspiráló, a megszokott megoldásokat folyamatosan megkérdőjelező vezetőként, a vállalati tevékenységén túlmutatóan szerepet vállal, a fiatalok foglalkoztatása, tehetséggondozás, start-up kultúra elterjesztésében. A fenntartható foglalkoztatás érdekében végzett tevékenységével személyesen hozzájárul az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

Üzleti megoldás díj

A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. „Körforgásos szemlélettel a digitális átállás útján” innovatív, előremutató programja példát mutat más cégek és iparágak számára is. Az üzleti szempontokon túl továbbgondolja saját felelősségét és ezzel hozzájárul az Action 2020 Magyarország és az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. „Műanyagmentes május mozgalom” programja innovatív, szemléletformáló üzleti megoldás, amely egy jelentős ökológiai problémára keres és talál  választ. Ágazaton belül és azon túl is könnyen kiterjeszthető a piac más szereplőire,  ezzel jelentősen hozzájárulva az Action 2020 Magyarország és az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez.

MOL Nyrt. „A MOL Limo az autózás jövője” programja egy nagyléptékű problémára ad innovatív és előremutató választ, mely Jó példája a felelős, stratégiai és  üzleti gondolkozásnak.  A piac más szereplőinek is példát mutat és jelentősen hozzájárul az Action 2020 Magyarország és az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok teljesüléséhez..

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!