2019 díjazottjai

A Fenntartható jövőért díj 2019-es nyertesei:

A változásvezető díj

Ilics László
Nem életbiztosítási és operatív területért felelős vezérigazgató-helyettes,
Generali Biztosító Zrt.

Hosszútávú gondolkodású vezetőként bátran kérdőjelezi meg a megszokott módszereket és vezet be új, hatékony megoldásokat. Kiemelt érdeme van a MyNetwork program kialakításában, amely szakítva a biztosítói sztereotípiákkal, markánsan új megközelítést hozott a tanácsadói toborzás területén.

Vezető nő díj

Horváth-Magyary Nóra
Kommunikációs ügyvezető igazgató,
K&H Bank Zrt.

Innovatív, iránymutató vezetőként, komoly mozgósító erővel rendelkezik olyan komoly célok mentén, amelyek társadalmi hatása messze túlmutat a cég keretein.

Petrényiné Szabó Krisztina
Csoportszintű Downstream Üzletfejlesztési vezető,
MOL Nyrt.

Innovatív, inspiráló vezetőként, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és emberi kvalitásaival jelentős hatást ért el a fenntarthatóság területén a munkaköréhez kötődően és azon túl is.

Széll Hajnalka
Országos humán erőforrás igazgató,
Auchan Magyarország Kft.

Sokszínűségre törekvő, elhivatott, megoldáscentrikus vezető és pályafutása során az esélyegyenlőség megteremtése érdekében végez következetes, hosszú távú és széleskörű munkát.

Üzleti megoldás díj

A Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt. „Partnerség a víztakarékos technológiák bevezetésében”” előremutató programja példát mutat más cégek és iparágak számára is. Az üzemeltetési technológia módosításával elért vízmegtakarítás, partnerségben az érintett felekkel újraértelmezi a klasszikus, már ismert, de a gyakorlatban még nem elterjedt megoldásokat.

A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. „Magyar komló projekt” programja kiemelkedik a vállalat integráltan, egyszerre több területen is bevezetett előremutató megoldásai közül. A széleskörű együttműködésen alapuló, a helyi alapanyag termesztésre, a szállítási távolságok lerövidítésére fókuszáló projekt pozitív társadalmi hatása figyelemreméltó és példaértékű.

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!