A fenntarthatóság nem egy projekt, hanem a jövőbeni működés – BCSDH vállalatvezetői hétvége a SIÓ-nál és a Masterplastnál

Az idei BCSDH hétvége a nem túl kedvező időjárás ellenére is izgalmas programot tartogatott a résztvevő 20 vállalatvezetőnek és partnerének.

A pénteken a szakmai program a SIÓ siófoki gyárában kezdődött, ahol a házigazda Mészáros Dezső a SIÓ-Eckes ügyvezető igazgatója köszöntötte a résztvevőket és adott betekintést a cég fenntarthatósági stratégiájába. A gyűmölcslégyártás klímaváltozás okozta kihívásaira adott válaszok és az ambíciózus klímacélok elérésére tett lépések bemutatását gyárlátogatás követte szakértők vezetésével.

Másnap a Masterplast Nyrt. látta vendégül a csapatot és házigazdaként Tibor Dávid, vezérigazgató köszöntötte a résztvevőket és mutatta be az építőiparban végbemenő fenntartható változásokat segítő megoldásaikat, illetve a klímaadaptációhoz is szükséges szigetelési megoldásaikat.

Köszönjük a vendéglátó a SIÓ-Eckes és a Masterplast vezetőinek és munkatársainak a tartalmas szakmai programot és a vendéglátást.