Elindult a pályázási időszak a HBLF Sokszínűségért Díjaira

A HBLF küldetésének fontos része, hogy Magyarországon is promotálja az Európában már bevált, felelős vállalatirányítási és haladó szemléletű menedzsment megoldásokat, így a méltányos munkahelyek építésének és a példaértékű munkáltatói gyakorlatok megismertetésének elkötelezett úttörője.

 

Az ESG alapelvek integrálása a vállalatok működésébe hozzájárul a hosszú távú fenntarthatósághoz és stabilitáshoz, javítja a vállalatok hírnevét, és vonzóbbá teszi őket a befektetők, ügyfelek és tehetséges munkavállalók számára. A Sokszínűségért Díj elnyerése hitelesíti a vállalat elkötelezettségét, ami tovább növelheti a pozitív megítélést.

A pályázati kategóriák:

1.AZ ÉV SOKSZÍNŰ SZERVEZETE: Azokat a szervezeteket díjazzuk, amelyek elkötelezetten dolgoznak a munkahelyi sokszínűségért, és példamutató programokat valósítanak meg.

2.SOKSZÍNŰSÉGGEL A TÁRSADALOMÉRT: Ez a kategória azoknak a kezdeményezéseknek szól, amelyek a társadalom szélesebb rétegeiben hirdetik a sokszínűséget és befogadást, és ezzel pozitív hatást gyakorolnak közösségeinkre.

3.A SOKSZÍNŰSÉG NAGYKÖVETE: Ezt az elismerést az az egyén kapja, aki személyes elkötelezettségével és erőfeszítéseivel példaértékűen képviseli a sokszínűség ügyét.

Jelentkezési határidő: 2024. október 1-ig
Pályázatok benyújtása: 2024. október 15-ig

díjak átadására a HBLF Évzáró és Karta Aláíró ünnepi ceremóniáján kerül sor a Morgan Stanley székházában 2024. november 27-én.

Pályázati kiírás:

https://hblf.hu/index.php?searchenginerUrl=dijak%2Fhblf_sokszinusegert_dij&language=en&language=hu