Klasszis konferencia– ESG: a szabályozási kihívástól az üzleti lehetőségig – október 1. 13:00 – Salgó István képviseli a BCSDH-t

„Fenntarthatóság 2024 – ESG: a szabályozási kihívástól az üzleti lehetőségig” 
2024. október 1. – Mystery Hotel Budapest*****

Jelentkezzen most >>

 

KUPONKÓD a BCSDH tagjainak: KLESGVIPBCSDH

A Klasszis Média (az Mfor, a Privátbankár, illetve a Piac&Profit) újabb ESG-tematikájú konferenciát szervez, melynek célja a fenntarthatóság szabályozási kihívásainak és üzleti lehetőségeinek feltérképezése.

Rendezvényünket kiemelten ajánljuk befektetési alapkezelők felsővezetőinek, portfóliómenedzsereknek, elemzőknek, banki vezetőknek, a bankok ESG területért és zöldhitelezésért felelős vezetőinek, tőzsdei cégek és nagyvállalatok felsővezetőinek és ESG-felelőseinek, nyugdíjpénztárak, nagy ingatlanbefektető cégek vezetőinek.

I.

Az első szekcióban szakértők, tanácsadók osztják meg, hogyan lehet a jogi szabályozásokból eredő kihívásokat üzleti lehetőségekké formálni, és milyen hatással lehet a nagyvállalatokra és a kkv-kre az ESG törvény kulturálisan és üzletileg.

Moderátor: Lukács Ákos – EY

Résztvevők: 
Fehér Sándor – Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség,
Salgó István – BCSDH, 
Wieder Gergő – KPMG

II.

második szekcióban bankok képviselői ismertetik, hogyan integrálják a fenntarthatósági szempontokat pénzügyi döntéseikbe, milyen innovatív megoldásokat eredményez mindez, és hogyan támogatják ügyfeleiket a zöld pénzügyi megoldásokkal.

Moderátor: Dr. Ács Barnabás –  London Stock Exchange Group

Résztvevők:

Máté Károly – CIB Bank;
Molnár András – OTP Bank;
Szege György – MBH Bank;

III.

harmadik szekcióban két panelbeszélgetést tartunk: az egyikben a szabályozói oldal, a Budapesti Értéktőzsde és az újonnan alakult ESG szövetség képviselői járják körül a téma aktualitásait, a másikban nagyvállalatok képviselői osztják meg gyakorlati tapasztalataikat, bevált módszereiket és tanulságos kihívásaikat a fenntartható üzleti gyakorlatok terén.
1.
Moderátor: Bocskai István – Klasszis Média

Résztvevők:
Tóth Róbert – KAVOSZ E-Green Zrt. / ESG Szövetség
Végh Richárd – Budapesti Értéktőzsde,
Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága
2.
Moderátor: Buru Éva – Moore Hungary

Résztvevők:
Kamasinszki Rita – Microsoft Magyarország,
Schnaider Dávid – Videoton,
Várkonyi Diána – Magyar Telekom,
NEO Property Services

IV.

Végül, a negyedik szekcióban intézményi befektetők képviselői vitatják meg, hogyan befolyásolja a fenntarthatóság a befektetési döntéseket és milyen lehetőségeket kínál a zöld befektetések terén. Megtudhatjuk, hogyan azonosíthatók a fenntartható befektetési lehetőségek, milyen kihívásokat jelent a szabályozás változása ezen a téren és milyen hozamokra számíthatunk.

Moderátor: Gáspár András – Klasszis Média

Résztvevők:
Böröczky Dezső – Gránit Alapkezelő
Horváth Barnabás – KBC Alapkezelő
Kovács István – Erste Alapkezelő
Lokietek Eszter – OTP Alapkezelő
Tomasovszki Tímea – VIG Befektetési Alapkezelő

Ezekről és még sok más érdekes kérdésről lesz szó a Fenntarthatóság 2024 – ESG: a szabályozási kihívástól az üzleti lehetőségig címmel megrendezésre kerülő rendezvényünkön.

A szakmai programot követően adjuk át ünnepélyes keretek közt a Klasszis ESG díjakat; a rendezvényt egy vacsora és networking zárja.

Időpont: 2024. október 1. Kezdés: 13:00. 
Helyszín: a Mystery Hotel Budapest ötcsillagos luxusszálloda

Részletek és jelentkezés >>