Jelentkezés – BCSDH ESG: A fenntarthatósági keretrendszer képzés

Az október 19-20.-i képzési alkalom betelt. (Jelen felületen már csak a részvételi szándékukat előzetesen jelző jelentkezők tudják megadni a szükséges adatokat.)

Új jelentkezők regisztrációját következő, 2024. február 15-16-i képzésünkre tudunk fogadni. Amennyiben szeretne részt venni a képzésen, kérjük, keresse Galambosné Dudás Zsófiát (zsofia.dudas@bcsdh.hu, + 36 70 799 4865).

  • A jelentkező személyes adatai:

  • Számlázási információk

  • Hozzájárulások, nyilatkozatok:

    A BCSDH, mint felnőttképző, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (a továbbiakban „Törvény”) 21. §-ában leírtak alapján bizonyos személyes adatok kezelésére köteles a képzéssel kapcsolatban. A Törvény 15. §-a alapján a BCSDH-t adatszolgáltatási kötelezettség terheli a képzéssel összefüggő egyes adatok vonatkozásában a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszerébe a felnőttképzési államigazgatási szerv részére. A BCSDH adatkezelésére vonatkozó részletes tájékoztatója az alábbi linken érhető el: https://bcsdh.hu/adatkezelesi-szabalyzat/
    A BCSDH adatkezelésére vonatkozó részletes tájékoztatója az alábbi linken érhető el: https://bcsdh.hu/adatkezelesi-szabalyzat/
  • A „Beküldés” gombra kattintással Ön elfogadja a fenti részvételi feltételeket és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.