Dr. Fábián Ágnes

Henkel Magyarország Kft.
Ügyvezető igazgató
Adhesive Technologies üzletág igazgató

1996 óta tagja a Henkel Magyarország Kft. sikeres csapatának. A ranglétra több fokát bejárva, 9 évet nemzetközi munkakörben is eltöltve lett a hazai Henkel Adhesive Technologies üzletág vezetője, mely mellett 2011-től tölti be a Henkel Magyarország ügyvezetői igazgatói posztját is. Pályafutását 1990-ben a Biogal Gyógyszergyár Hélia kozmetikai divízió értékesítési területén kezdte, majd a Maybeline-nél dolgozott, a Loctite Magyarország értékesítési területét erősítette, amikor a Henkel felvásárolta a vállalatot.
Vállalatvezetőként kiemelten fontosnak tartja a teljes értéklánc mentén, minden tevékenységben megnyilvánuló fenntarthatóságot. Vallja, hogy az erőforrásokkal való takarékoskodás, az innovatív megoldások, a felelős üzletvitel mind-mind kulcsfontosságú a fenntartható fejlődéshez és a gazdasági sikerhez. Elkötelezett az aktív környezetvédelem mellett.
A Magyar Márkaszövetség és Joint Venture szövetség elnöke, 2021-ben a Menedzserszövetség és a Linde Gáz Magyarország Zrt. közös Év Menedzsere a Környezettudatos Gazdaságért Különdíj kitüntetettje.