Covid 19 – Dolgozóink védelmében alkalmazott intézkedéseink

A COVID19 fertőzöttszám gyors ütemű emelkedése miatt a Grundfos saját munkacsoportja úgy döntött, hogy november 3-tól Magyarország Risk level 2 kockázati szintre lépett. Újra járványügyi intézkedéseket kellett bevezetnünk, melyek egyszerre biztosítják a munkavállalók egészségének védelmét és a vállalat gazdasági stabilitását és melyekkel csökkenthetjük a koronavírus terjedésének kockázatát gyáraink területén.

Az intézkedések továbbra is kiterjednek a munkába jutás fázisától a hazautazásig; egyebek mellett bevezettük az A/B munkarendben történő munkavégzést az indirekt, irodai munkatársak esetében, melyet úgy alakítottunk ki, hogy biztosítsuk az üzletmenet-folytonosságát. Korlátoztuk vagy csökkentettük a kapacitását a közösen használt tereknek, kötelezővé tettük a maszkviselést a saját munkaállomás elhagyása esetén, folyamatos és fokozott a fertőtlenítő takarítás.

Dolgozóinkat folyamatosan tájékoztatjuk, továbbra is őszintén és nyíltan beszélünk velük a kialakult helyzetről. Az ő hozzáállásuk, rugalmasságuk példaértékű, amiért nem lehetünk elég hálásak. Minden Grundfos-osnak köszönjük a kitartását, együtt, ismét sikerülni fog!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?