Jótékonysági akciót indít a SIÓ-Eckes, Magyarország vezető gyümölcsital-gyártója az év végi ünnepek közeledtével

Két hónapos év végi kampányával rászoruló gyermekeket támogat a gyümölcslégyártó

 Hazánk vezető gyümölcsitalgyártója, a SIÓ-Eckes az év végi ünnepek közeledtével jótékonysági akciót indít. Az akciót a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal közösen immár második éve szervezi meg a vállalat. Ha a november elsejétől december 31-éig tartó ünnepi kampány idején vásárolunk az akcióban részt vevő SIÓ Natura termékekből, azok árának egy részével a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatjuk, amely a befolyt összegből országszerte vitaminokban gazdag gyümölcsöket juttat el rászoruló gyerekeknek.

A magyar gyümölcslépiac évtizedek óta legnépszerűbb gyümölcsitalait gyártó vállalatának a kezdetektől fogva szívügye, hogy minél több ember élvezhesse a gyümölcsök jótékony hatásait gyümölcsitalok- és levek formájában. A kiemelt vitaminpótlást igénylő téli időszakban és a fokozódó járványhelyzetben ez még fontosabbá vált. A SIÓ a gyümölcsital-fogyasztást és a közösségi támogatást ötvöző kampányával szeretne egészséget és örömet csempészni mind az adományozók, mind az adományozottak életébe.

A nehéz helyzetben lévő családok számára a téli időszak az átlagosnál is nagyobb kihívásokat tartogat, így kiemelten fontos ebben az időszakban támogatnunk őket. Fontosnak tartjuk, hogy a rászoruló gyerekek ebben a vitaminokban szegényebb, téli időszakban is részesülhessenek a gyümölcsfogyasztás pozitív hatásaiból. A tavalyi évben 3 tonna friss gyümölcsöt juttattunk el rászoruló családoknak, ami családonként 15 kg természetes vitamint jelentett.

A SIÓ-Eckes Kft. Magyarország vezető gyümölcslégyártója, az ágazat meghatározó szereplője. Zamatos gyümölcsökből, a magyar ízvilágnak megfelelően előállított termékeinek és a vásárlók döntésének köszönhetően a magyar gyümölcslépiac vezetője. Az elmúlt közel 40 év alatt a siófoki gyár Európa egyik legmodernebb gyümölcsfeldolgozó és gyümölcslégyártó üzemévé, a hazai gyümölcsfeldolgozás és gyümölcslégyártás egyik fellegvárává vált.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?