Egyedülálló szervezetfejlesztési rendszert dolgozott ki a ProSelf International

Innovatív módszertant és teljesen újszerű szoftvercsaládot magába foglaló humán- és szervezetfejlesztési rendszert fejlesztett a ProSelf International Zrt., melynek elnök-vezérigazgatója és innovációs vezetője Kelemen Attila, a Ben & Loch Lomond International Zrt. korábbi tulajdonosa.

A szervezetfejlesztési rendszer rezonálva korunk és a jövő problémáira, a vállalatok egészére vonatkozó komplex megoldásokat kínál. Fókuszában az egyéni és szervezeti jól-lét áll, annak dimenziói és hatása az egyéni és szervezeti eredményességre.

A ProSelf módszertan értéke a humanizálás, megoldásai középpontjába az embert, a személyt helyezi. A módszertan egyéni megoldásokat kínálva segít felkészülni az egyes embert és a szervezeteket érintő drámai változásokra, miközben a módszertanra épülő ProSelf szoftvercsalád öntanuló algoritmusaival mind pontosabb előrejelzést biztosít felhasználói számára. A program hatékonyságát növeli, hogy a szoftvercsalád a piacon egyedülálló módon valós idejű analitikát és intervenciót tesz lehetővé.

A ProSelf International szakmai csapatát a humán tudományok képviselői, pszichológusok, adattudósok, szoftverfejlesztők, ügyfél-élmény szakértők alkotják. A tanácsadó iroda működése minden esetben etikus, transzparens, a bevonáson, elköteleződésen alapul.

– Célunk, hogy jót tegyünk, és azt jól tegyük. Olyan fenntartható üzleti modellt dolgoztunk ki, amely képes megvalósítani ezt a két célt. – mondta Kelemen Attila, a ProSelf International Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?