Miért fontos, hogy minden BCSDH tagvállalat kitöltse ezt a kérdőívet?

Felelős vállalatvezetők közössége vagyunk. Célunk a közös cselekvés. A BCSDH Fenntarthatósági Érettségi Felmérése ennek a közös cselekvésnek az alapja.

Az Ön válaszai közvetlenül hozzájárulnak a BCSDH stratégiai és operatív szintű fenntarthatósági kezdeményezéseinek alakításához.

Csak egy átfogó felmérés biztosíthat hiteles betekintést szervezetünk fenntarthatósági teljesítményébe, és nyújthat alapot ahhoz, hogy célzottabban támogathassunk tagvállalatainkat a fenntartható működés magasabb szintjeinek elérésében.

Hogyan épül fel a kérdőív?

A kérdések megválaszolásával valós képet kaphat vállalata jelenlegi érettségi szintjéről a BCSDH irányelvek mentén, valamint egy alapszintű helyzetfelmérést a nemzetközi trendek, és közvetett módon, a hazai jogszabályi környezet tükrében. Vállalati közösségünk értékes tagjaként válaszaival hozzájárul éves irányadó témánk, az emberi érték (társadalmi pillér) témakör feldolgozásához is.

Hogyan tudja használni Ön és vállalata a felmérés eredményét?

  1. Vállalati helyzetkép: A felmérés tükrében, szakértői csapatának bevonásával, értékelje vállalata fenntarthatósági teljesítményét és azonosítsa fejlesztendő területeit.
  2. Stratégiai összehangolás: Tudjon meg többet az ESRS fenntarthatósági jelentési szabvány tematikájára való felkészültségéről, amely versenyelőnyt nyújt a megfelelés és tervezés területén.
  3. Közvetlen előnyök: Szerezzen gyakorlati ismereteket és testreszabott javaslatokat a fenntarthatósági gyakorlatainak fejlesztéséhez, lépjen a következő szintre a vállalatára szabott BCSDH érettségi riporttal.

Töltse ki a Fenntarthatósági érettségi felmérést most!

A felmérés kitöltéséhez előzetes adatgyűjtés javasolt. A válaszadás az online felületen az adatgyűjtést követően várhatóan 15 percet vesz igénybe.

Az idei évtől elérhető kitöltési segédletünk és fogalomtárunk, valamint kérdőívünk Word formátumban a válaszadás megkönnyítésére.

A kérdőív magyar és angol nyelven is elérhető az alábbi link megnyitásával.

Javasoljuk továbbá, hogy a kitöltés során vonja be a vállalat szakértőit is.

Kérjük, hogy a felmérésben a kitöltés idején jellemző állapotot rögzítse.

Fenntarthatósági érettségi riport

Az Érettségi Riport a BCSDH éves érettségi felmérésének mélyreható elemzése a tagvállalat számára.

Fejlesztési lehetőségek és beavatkozási pontok azonosítása:

  • Executive összefoglaló
  • Vállalati érettségi szint
  • Iparági és tagsági kitekintés
  • Következő lépések
  • Támogató dokumentumok és tudásbázis

380.000 Ft+ÁFA / riport

csak limitáltan elérhető

Kapcsolat