Mintatendert hozott létre a LEO munkacsoportja

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) Üzemeltetési Folyamatokat Támogató munkacsoportja közösen a Beszerzési Vezetők Klubjával létre hozott egy Mintatendert, ezzel segítve a piac professzionális működését.

A mintatender, pályázati felhívás minta a készülő üzemeltetési white book első részeként került összeállításra. Célja, hogy a beszerzőket és az üzemeltetőket támogassa egy hatékony, célravezető és jogkövető beszerzési eljárás lefolytatásában.

A pályázat innen letölthető.

****

LEO  (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy segítse a szakma egységes kommunikációját,szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen a létesítménygazdálkodási piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését. Központi szerepet szán a piaci szereplők együttműködésén alapuló tudásközpont létrehozására, a szakmai képzések és az oktatás támogatására, valamint a közösen kialakított korszerű megoldások fejlesztésére.

A 19 tagvállalat több mint 11.000 közvetlen alkalmazottat foglalkoztat, árbevételük 2014-ben meghaladta a 70 milliárd Ft-ot, az összes kezelt terület pedig több mint 15 millió négyzetméter. Az alapítók határozott célja, hogy az FM piac minden minőségi szolgáltatója néhány éven belül a LEO tagjává váljon.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?