Állateledel-gyártás, elektromos kerékpártúra és regeneratív mezőgazdaság – BCSDH hétvége Bükön

Idén is nagyon izgalmas programot nyújtott a BCSDH hétvége a résztvevő 25 felsővezetőnek és partnereiknek.

Pénteken a szakmai program a büki Nestlé Purina gyárban kezdődött, ahol a Nestlé Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Noszek Péter köszöntötte a résztvevőket, a gyár kommunikációs vezetője, Kiss Tímea pedig betekintést adott a gyár történelmébe, majd a gyárlátogatás során több szakértő vezette be a csapatot az állateledel-gyártás rejtelmeibe.

Ezt követően Hőgyész Anna, a Nestlé Hungária Kft. fenntarthatósági vezetője mutatta be a Magyarországon még egyedülállónak számító regeneratív mezőgazdaságot megvalósító LENS projektet, melyben a Nestlé aktív partnerként vesz részt.

Másnap a kerékpáros közlekedést kedvelők a Hellovelo Zrt. jóvoltából elektromos kerékpárral indultak el a regeneratív mezőgazdasági projektben résztvevő Kukucsa Majorba, ahol a Major tulajdonosa és a Répcevölgye Kft. vezetője, Bodorics Pál várta a csapatot. A két napos programot egy kellemes hangulatú ebéd zárta a birtokon.

Köszönjük a vendéglátó Nestlé Hungária vezetőinek és a Kukucsa Major gazdájának a tartalmas szakmai programot és a vendéglátást, illetve a Hellovelo Zrt.-nek a fenntartható mobilitási eszköz kipróbálásának lehetőségét.