Amit mérünk, javulni fog – a MAF konferenciája

A Magyar Adományozói Fórum, mint a hazai támogatói szektor egyik legelismertebb platformja, 2014. október 2-án tartja „Amit mérünk, javulni fog!”elnevezésű éves konferenciáját.

A vállalatok CSR tevékenységein belül kifejezetten a társadalmi befektetési programokra fókuszáló rendezvényen idén két meghatározó trend, a támogatási programok társadalmi és vállalati szinten elért eredmény- és hatás mérésének lehetőségeit, illetve a hazai gazdaság és társadalom fenntarthatósága szempontjából kulcsterületnek számító gazdasági nevelés és a vállalkozásösztönzéshez kapcsolódó vállalati kezdeményezések aktuális kérdéseit vitatják meg a résztvevők.

A MAF „Amit mérünk, javulni fog! 2014” konferencián sor kerül a MAF Felelős Támogató Védjegyet idén elnyert vállalatainak bemutatására, az egész napos rendezvényt pedig a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadója zárja, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért cégekképviselői vehetik át a díjakat.

konferencia részletes programja megtalálható: http://www.donorsforum.hu/hu/konferenciak/amit-meruenk-javulni-fog-2014-oktober-2

A konferencia támogatói: Promecom Kft., Provident Pénzügyi Zrt., (arany fokozatú támogatók), Samsung (bronz fokozatú támogatók), Fruit of Care Non-profit Kft., Erste Bank Hungary Zrt. (támogatók)

Részletes program: www.donorsforum.hu

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?