Az elsőszámú vezetőnek már júliusban fájjon a feje, hogy mi lesz jövőre

Milyen volt a BCSDH a kezdetekkor? Hogyan fejlődött a fenntarthatóság szemlélete az üzleti életben és mi várható a következő 10 évben? Mire kell képesnek lennie egy vezetőnek? Mikor túl ambiciózus egy cél? „A jövő vezetői” tehetségprogram Alumni találkozóján Salgó Istvánnal, a BCSDH tiszteletbeli elnökével, az esemény házigazdájának, a Zwack Unicum Zrt. Felügyelő Bizottságának tagjával beszélgettünk május 30-án. A résztvevőket Kovács Dávid Gábor a vállalat marketing igazgatója köszöntötte, végül az estét izgalmas múzeumlátogatással és kóstolással zártuk az Unicum Házban.

Kovács Dávid Gábor kiemelte a Zwack Unicum Zrt és a BCSDH több mint 10 éves múltra visszatekintő sikeres együttműködését és a vállalat elkötelezettségét a fenntarthatóság mellett. Örömmel köszöntötte „A jövő vezetői” alumni szervezetét, amely itthon egy előremutatóan aktív közösség, melynek tagjai a networking mellett közös, fenntartható értékteremtésben is részt vesznek.

Bori Máté, az ALD | LeasePlan operációs igazgatója és az Alumni közösség vezetője beszámolt az alumni vezetőség tevékenységéről és az év eddigi sikeres eseményeiről. A nyári szünet előtt még egyszer találkozhat majd a csapat az ALD irodájában, hogy kipróbálja a Collab-Mentoring SDGs Game nevű programját, az új évfolyam végzőseivel pedig a Nokiánál fogunk találkozni, ahol meglátogatjuk a vállalat R&D központját is.

Ezt követően Salgó István – a BCSDH tiszteletbeli elnöke, a Zwack Unicum Felügyelő Bizottságának tagja – vezetői beszélgetés során mesélt a BCSDH megalakulásának történetéről, a magyarországi fenntarthatóság alakulásáról, a vezetői szerepről és feladatokról, valamit a hazai ESG szabályozásról és a fenntarthatóság jövőbeli trendjeiről is.  A beszélgetést Szederkényi Zita, a BCSDH „A jövő vezetői” program vezetője, a Budapest Airport Zrt. szenior fenntarthatósági specialistája vezette.

Az estét izgalmas múzeumlátogatással és kóstolással zártuk.

„A jövő vezetői” program Alumni szervezetének 2024-es programjai:

  • Június 11. 17:00, Ald Automotive | LeasePlan – SDGs Game
  • November 6. 16:00, Nokia – Laborlátogatás és Üdvözöljük az új évfolyamot