Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja

Az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja átadásának célja, hogy a vállalatok példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjainak bemutatásával, elismerésével és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljon a nagyvállalati, kkv és startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.

Az elmúlt hónapokban kialakult járványhelyzet során a vállalatok dolgozóik, vevőik/ügyfeleik, beszállítóik biztonsága, a helyi közösségek és általában véve a társadalom jobbléte, valamint az üzletmenet folytonosságának fenntartása érdekében rengeteg erőfeszítést tettek, rendkívül sokrétű és kreatív megoldást alkalmaztak. Ezért az Effekteam Egyesület úgy döntött, hogy az idei évben az általános kategóriákon túl speciális kategóriákban díjazza a vállalatok koronavírus járvány hatásainak csökkentésére tett intézkedéseit.

Az Effekt 2030 Díj általános kategóriáit az egyesület az ENSZ SDG-k (Sustainable Development Goals) alapján alakította ki, a COVID-19 megoldások a közösségért díj pályázatai esetében nem követelmény az SDG-khez való kapcsolódás.

Általános kategóriák:

  • Esélyteremtő üzlet
  • Jövő gazdasága
  • Zöld egyensúly
  • Mindenki társadalma

Speciális kategóriák, azaz a COVID-19 megoldások a közösségért kategóriái:

  • Legpéldamutatóbb munkáltató 
  • Legfelelősebb partner
  • Legkiemelkedőbb támogató
  • Legértékesebb termék/szolgáltatás

Jelentkezési szándék esetén a lentebb letölthető regisztrációs lapot (ez még nem a pályázati űrlap) az Effekteam Egyesület a dij@effekteam.hu e-mail címre kéri, hogy küldjék be. A regisztrációs lapon megadott pályázati kapcsolattartó részére továbbítják a pályázati űrlapot.

A kitöltött pályázati űrlapot a dij@effekteam.hu e-mail címre 2020. július 30. 23:59-ig kérik beküldeni.

A díj részletes ismertetését itt olvashatja.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?