Elindult a Jövő Vezetői Ösztöndíjprogram

„A jövő vezetői”tehetségprogram 2015-ben is folytatódik, melybe egy egyetemi hallgatónak is lehetősége lesz bekapcsolódni. A BCSDH Társadalmi tőke munkacsoportja új felsőoktatási kezdeményezésének első elemeként meghirdette a Jövő Vezetői Ösztöndíjprogram pályázatot.

„A jövő vezetői” tehetségprogram az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (World Business Council for Sustainable Development, WBCSD) Future Leaders Programja Magyarországon, melyet a Világtanács hazai képviselete koordinál.

A program célja, hogy a „jövő vezetőinek”, vagyis azon tehetségeknek, akikből vállalatvezető válhat, bemutassa a vállalati fenntarthatóság komplex fogalmi rendszerét és segítse őket abban, hogy pályájuk során hogyan tudják ezeket az elveket a döntéshozatalba integrálni.

Az ösztöndíjra pályázóknak ki kell választaniuk egyet az Action2020 program nemzetközileg meghatározott prioritási területei közül és a kiválasztott területre beazonosítaniuk egy hazai problémát és kidolgozniuk egy olyan egyedülálló, innovatív megoldást, amit a hazai viszonyoknak megfelelően megvalósíthatónak tartanak.

Bővebb információ, illetve a teljes pályázati kiírás a https://bcsdh.hu/temak/jovo-vezetoi/ oldalon található. Itt van lehetőség a jelentkezésre és a pályázati anyagok feltöltésére is.

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt/shortlistre kerülő pályamunkákat a szakmai zsűri 2015. januárban meghallgatja és ez alapján hozza meg döntését.

A pályázóknak 2014. november 30-ig kell feltölteniük a pályázatukat.

Szervező:Támogató:
 bcsdh e-on2
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?