Energiaközösség és MVÜK Üzleti rapid randi a BCSDH „A jövő vezetői” Alumni eseményén

Idén végzett a BCSDH „A jövő vezetői” tehetségprogram ötödik évfolyama, így idén már közel 140 főt számlál a BCSDH Alumni közössége, aminek legutóbbi eseménye 2018. november 13-án a Sushi Sei Étteremben, a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Körének (MVÜK) támogatásával került megrendezésre. A rendezvény célja az volt, hogy az öt évfolyam résztvevői és a tehetségprogram idei mentorai egy újfajta, az MVÜK által kifejlesztett módszertannal, egy rapid randi keretében ismerkedjenek össze egymással.

Az esemény felvezető előadását Vadovics Edina, a GreenDependent Institute szakmai vezetője tartotta, aki az energiatrendekről, az E.ON Energiaközösségek programjáról mesélt a résztvevőknek, valamint tippeket adott nekik arról, hogyan ők személy szerint hogyan tudják saját háztartásaikban csökkenteni az egy főre jutó energiafogyasztásukat. A klímaváltozás kapcsán a legutóbbi nemzetközi trendek/jelentések, például az IPCC jelentése ia hangsúlyozza az egyéni, személyes felelősségvállalás szükségességét. Edina azonban kiemelte, hogy nem csak egyéni szinten, hanem közösségekben gondolkodva még erősebb hatást lehet elérni a klímaváltozás megállításának tekintetében.

A felvezető előadást követően Horváth János, az MVÜK Zrt. vezérigazgatójának mentorálásával a résztvevők, az MVÜK saját fejlesztésű üzleti rapid randiján vettek részt. Az este során több körben és keveredve, különböző asztaloknál mutatkoztak be egymásnak és mondták el, hogy milyen üzleti területtel foglalkoznak, milyen kihívásokat élnek meg és a fenntarthatósághoz kapcsolódóan mire a legbüszkébbek. Emellett az előadáshoz kapcsolódóan arról is beszélgettek, ki mit tesz, és mit tud tenni a saját energiafogyasztásának csökkentése érdekében.

Ezúton is köszönjük szponzorainknak!

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?