Fókuszban a fenntarthatóság –MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat 2013

A Magyar Adományozói Fórum (MAF) 2013-ban is meghirdeti hagyományos MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatát, amely a legkiemelkedőbb hazai vállalati támogatási programokat értékeli az innováció, a partnerség, valamint az elért eredmények és hatás szempontjai alapján.

2013. július 26-ig jelentkezhetnek újra a hazai vállalatok támogatási programjaikkal a MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatára. A MAF Társadalmi Befektetési Díj a hazai cégek társadalmi felelősségvállalását értékelő szakmai díjak között különleges szerepet tölt be, mivel az egyetlen olyan elismerés, amely a CSR tevékenységeken belül kifejezetten az egyes támogatói programokra fókuszál, így a már több éve aktív és nagy tapasztalatokkal rendelkező cégek mellett a társadalmi befektetések terén még újoncként megjelenő nagyvállalatok és KKV-k is sikerrel mérettethetik meg magukat.

„A 2006-ban alapított és 2011-ben a MAF IMPAKT munkacsoportjának segítségével megújított  MAF Társadalmi Befektetési Díj azokra a szakmailag megalapozott és a hosszú távú fenntarthatóságot is szolgáló stratégiai megoldásokra, példaértékű támogatói tevékenységekre szeretné felhívni a figyelmet, amelyek hatékonyan képesek ösztönözni az üzleti szektor még proaktívabb társadalmi szerepvállalását, a szektorok közötti eredményesebb összefogást és  a bizalom megteremtését, valamint a hazai támogatói kultúra fejlődését.”- mondta el Dr. Molnár Klára, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázata iránt érdeklődő szakemberek és a megmérettetésenindulni szándékozó vállalatok és partnereik a MAF honlapjáról letölthetik a korábbi években díjazott pályázatok esettanulmány gyűjteményeit.

A MAF Társadalmi Befektetések díj 2013 októberében az alábbi kategóriákban kerül kiosztásra:

MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória

MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória

MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória

MAF Az Év Legkiemelkedőbb Támogatói Programja Kategória

A Magyar Adományozói Fórum által felkért bíráló bizottság tagjai:

Erős Antónia – az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója

Füzesy Tamás – az Erőforrás Alapítvány/ United Way Magyarország ügyvezetője

Hargitai Lilla- a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója

Nagy Bálint – az IBS marketing tanszékének vezetője

Svékus Márton – a Flow Csoport szervezetfejlesztő trénere, a Common Purpose Magyarország elnökségi tagja

A részletes pályázati kiírás és űrlap a MAF weboldalán érhetők el: http://www.donorsforum.hu/hu/maf-tarsadalmi-befektetesek-dij/2013/biralat-2013

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?