Green Future Conference 2018

A zöld és élhető épített környezetért. Építész-tervezőket, szakági mérnököket, ingatlanfejlesztőket, épületfenntartókat, üzemeltetőket, önkormányzatokat és zöldépítéssel foglalkozó szakembereket várunk hazai és nemzetközi előadásokkal, tematikus beszélgetésekkel. MÉK kreditpont elbírálás alatt.

Időpont: 2018. november 8.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Hamvas konferenciaterem 

A zöldépítés fogalma egyre inkább a fenntartható épített környezetével forr egybe, amelybe az is beletartozik, hogy az egyének és a társadalom számára egészséges, hosszútávon élhető épített közeget teremtsünk. Eközben bánjunk okosan a felhasznált nyersanyagokkal, majd a kész épületet tudatosan üzemeltessük.

Az idei konferencia erre a törekvésre fókuszálva stratégiákat, innovatív utakat mutat meg az ingatlan- és építésgazdaság területén dolgozó szakembereknek.

Az esemény vendége Bécs városa lesz, hiszen újra Bécs lett a világ legélhetőbb városa. Első kézből tudjuk meg, hogyan is csinálták ezt osztrák szomszédaink. A rendezvényt megtiszteli Mag. iur. Elisabeth Ellison-Kramer Ausztria nagykövet asszonya és Alföldy-Boruss Márk főosztályvezető, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Energiaügyekért és Klímapolitikáért Felelős Államtitkárságáról.

A délelőtti plenáris előadások után interaktívabbá válik a rendezvény. 4 tematikus panelbeszélgetésen hazai elismert szakemberek nyilatkoznak a fenntartható épített környezet jelenlegi és jövőbeli helyzetével kapcsolatos kulcskérdésekben.

A konferencián egy telefonra letölthető okos alkalmazáson keresztül a résztvevők folyamatosan kérdezhetnek majd az előadóktól, a paneltagoktól, és a konferencia előtt is nyomon követhetik a program alakulását.

További információért és regisztrációért kattintson ide.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?