Jogszabálygyűjtemény és kapcsolódó szolgáltatás a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetségétől

A LEO – Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége  speciális, ingatlanokkal kapcsolatos Jogszabálygyűjteményt és havi frissítési szolgáltatást biztosít Tagjainak és térítés ellenében Partnereinek. A jogszabálygyűjtemény komoly segítség lehet a napi és a stratégiai döntéshozatalban egyaránt. Szervezetünk elnöksége a gyűjtemény létrehozásakor elsődleges célul tűzte ki a tagvállalatainkat körül vevő jogi környezet megismerését és folyamatos monitorozását, hogy ezzel is hozzájáruljon a fenntarthatósági, szakmai, jogi kompetenciák és ezekkel összefüggő hatékony compliance funkciók biztosításához. A naprakész és megbízható, ingatlanokkal kapcsolatos teljes körű jogszabályfigyelési szolgáltatás lehetővé teszi felhasználóinknak, hogy jelentős többletmunka nélkül fenntartható módon megfelelhessenek a kiterjedt és folyamatosan változó jogszabályi előírásoknak, továbbá létesítményeiket optimálisan működtethessék, kötelezettségeiket időben és kiváló minőségben végre hajthassák.

A gyűjtemény egyszeri ára 150.000 Ft, a havi frissítések díja 20.000 Ft / hó, az összegeket ÁFA nem terheli.

A részleteket Istiván Rita főtitkárral tárgyalhatják az érdeklődők a leofm@leofm.hu címen vagy a + 36 309 708 433 mobilszámon.