Kiosztották a 2019-es Fenntartható jövőért díjakat

A BCSDH üzleti ebédjén került sor a 2019-es Fenntartható jövőért díj átadására.

 Márta Irén a BCSDH igazgatója, a szakmai zsűri egyik tagja kifejtette: „Ezt a komplex díjat azért hoztuk létre, hogy, elismerjük, és széles körben bemutassuk a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményeket. Olyan teljesítményeket, amelyek jó például szolgálhatnak más vállalatok és más vezetők számára, így növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását a Fenntartható Fejlődési Célok teljesítésében.”

A Dr. Bartus Gábor, Krizsó Szilvia, Márta Irén, Salgó István és Ürge-Vorsatz Diána alkotta 5 tagú szakmai zsűri választotta ki a díjazottakat.

A Fenntartható jövőért díj 2019-es nyertesei:

 A VEZETŐ NŐ DÍJ:

Horváth-Magyary Nóra
Kommunikációs ügyvezető igazgató,
K&H Bank Zrt.

Innovatív, iránymutató vezetőként, komoly mozgósító erővel rendelkezik olyan komoly célok mentén, amelyek társadalmi hatása messze túlmutat a cég keretein.

 

 

Petrényiné Szabó Krisztina
Csoportszintű Downstream Üzletfejlesztési vezető,
MOL Nyrt.

Innovatív, inspiráló vezetőként, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és emberi kvalitásaival jelentős hatást ért el a fenntarthatóság területén a munkaköréhez kötődően és azon túl is.

 

 

Széll Hajnalka
Országos humán erőforrás igazgató,
Auchan Magyarország Kft.

Sokszínűségre törekvő, elhivatott, megoldáscentrikus vezető és pályafutása során az esélyegyenlőség megteremtése érdekében végez következetes, hosszú távú és széleskörű munkát.

 

A VÁLTOZÁSVEZETŐ DÍJ:

 

Ilics László
Nem életbiztosítási és operatív területért felelős vezérigazgató-helyettes,
Generali Biztosító Zrt.

Hosszútávú gondolkodású vezetőként bátran kérdőjelezi meg a megszokott módszereket és vezet be új, hatékony megoldásokat. Kiemelt érdeme van a MyNetwork program kialakításában, amely szakítva a biztosítói sztereotípiákkal, markánsan új megközelítést hozott a tanácsadói toborzás területén.

 

AZ ÜZLETI MEGOLDÁS DÍJ:

A Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt. „Partnerség a víztakarékos technológiák bevezetésében”” előremutató programja példát mutat más cégek és iparágak számára is. Az üzemeltetési technológia módosításával elért vízmegtakarítás, partnerségben az érintett felekkel újraértelmezi a klasszikus, már ismert, de a gyakorlatban még nem elterjedt megoldásokat.

 

A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. „Magyar komló projekt” programja kiemelkedik a vállalat integráltan, egyszerre több területen is bevezetett előremutató megoldásai közül. A széleskörű együttműködésen alapuló, a helyi alapanyag termesztésre, a szállítási távolságok lerövidítésére fókuszáló projekt pozitív társadalmi hatása figyelemreméltó és példaértékű.

 

GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!

Az eseményről készült galériát ide kattintva tekintheti meg.

 

 

A BCSDH Üzleti ebédje és a díjátadó is, több más idei rendezvényéhez hasonlóan karbonsemlegesen került megrendezésre.

A BCSDH 2019-es Karbonsemlegesítési Szponzora:

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?