Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő! Konferencia – március 31.

A BCSDH-val partnerségben március 31-én rendezi meg a Menedzserszövetség a nagysikerű Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő! konferenciáját a Millenáris Fogadóban, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszínén.

A jelenlegi gazdasági és üzleti kihívásokra reflektálva, az idei konferencia fókusztémája:
„Hatékony vállalatvezetés a sikeres jövőért!” 
Az alábbi linken keresztül tekinthetitek meg a részletes programot:
PROGRAM MEGTEKINTÉSE
A konferencia Időpontja:
2023. március 31.
Péntek, 8:15 – 16:00Helyszíne:
Millenáris Fogadó
(1024 Budapest, Fény u. 8.)

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a konferenciára való regisztrációnál a BCSDH tagok a kedvezményes részvételi díjért a regisztráció során jelöljék be, hogy „Partnerszervezet tagja vagyok”

🔻 🔻 🔻
REGISZTRÁCIÓ
Részvételi díj kedvezményes tagi áron: 34.900 Ft
Részvételi díj külsős vendégek számára: 49.900 Ft
(az ár a kávészünetek és az ebéd költségét is tartalmazza)
A nap folyamán izgalmas panelbeszélgetéseket és exkluzív előadásokat állítunk színpadra, olyan kiemelkedő, példaértékű vezetőkkel, akik megosztják tudásukat, tapasztalatukat és aktuális helyzetértékelőjüket, valamint támpontot adnak és jövőképet mutatnak a konferencia résztvevői számára.
Hiszünk benne, hogy előadóinkkal és támogatóinkkal közösen segíteni tudjuk a hazai vezetőket, és idén is hozzájárulhatunk vállalati sikereikhez.
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Immáron harmadik éve egy népszerű jótékonysági program is kapcsolódik a konferenciához: a konferencia bevételéből facsemetéket telepítünk tagjainkkal és a konferencia résztvevőivel
a Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdejében. 🌳
Közös célunk, hogy Budapestet zöldebbé tegyük és megóvjuk a jövő számára. Az elmúlt két évben közel 2500 fát ültettünk a 2. kerületi Szépvölgyi erdőben, sikeres programunkat idén is folytatva, az eddig elültetett mennyiség megduplázását tűztük ki célul. Köszönjük minden regisztráló tagunknak, hogy részvételükkel hozzájárulnak célunk eléréséhez.
A konferencia fő támogatói:
E.ON Hungária Zrt.
Foxconn csoport
JeepA konferencia szakmai partnerszervezetei:
Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara
Joint Venture Szövetség
Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért

Regisztráljatok mihamarabb, ne hagyjátok ki idén sem a Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő! konferenciát, ahol az alábbi fókusztémákon keresztül segítenek felelős vállalatvezetőink abban hogy egy fenntarthatóbb és élhetőbb világot teremtsünk közösen! 🌐

REGISZTRÁCIÓ
Várunk Benneteket szeretettel,
A Menedzserszövetség elnöksége és ügyvezetése