Nagyszámú résztvevővel indult el a “A jövő vezetői” tehetségprogram 3. évfolyama

„A jövő vezetői” tehetségprogram harmadik évfolyamát  26 tehetséges, fiatal vezető részvételével indította el a BCSDH,  a január 21-ei ünnepélyes megnyitón.

A Siemens Zrt. adott otthont 2016. január 21-én annak az ünnepélyes nyitórendezvénynek, ahol a kiválasztott 26 fiatal vezető első ízben találkozhatott és ismerhette meg a programot támogató és a rendezvényen jelenlévő mentorokat is. A BCSDH tavaly kinevezett ügyvezető igazgatója, Márta Irén megnyitó gondolataiban kiemelte a magyarországi „A jövő vezetői” tehetségprogram nemzetközi sikerét, hiszen nemrégiben Párizsban 70 ország képviselője előtt került bemutatásra. Salgó István elnök úr köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a Vezetői ajánlás hét alapelve a lehető legjobb struktúráját adja a programnak, hiszen a fenntarthatóság legfontosabb üzleti vetületeit fedi le, amellyel egy vállalatvezetőnek foglalkoznia kell.

A házigazda, Dale A. Martin, a Siemens elnök-vezérigazgatója a program jelentőségét emelte ki, amely nemcsak makrogazdasági szempontból előremutató, de a Siemens vállalat saját működésében is előnyeit látja, évek óta delegálnak résztvevőket a programba.

Fertetics Mandy, a BCSDH szakmai vezetője ismertette a program részleteit és bemutatta a résztvevőket. A csoportos tanuláson alapuló programban változatos módszerekkel dolgozzák fel a résztvevők a vállalati fenntarthatóság elméletét és gyakorlatát, gyárlátogatás, esettanulmányok, diskurzus, vezérigazgatói interjú, szakmai előadás, interaktív gyakorlatok segítik a tanulást és fejlődést.

A 2016-os programban résztvevő: 25 fiatal vezető az alábbi cégektől érkezett:

Acnecom, Allianz, Alteo Group, BASF, Budapest Airport, Busch-Hungária, Coca-Cola, eisberg, E.ON, Generali Biztosító, Grundfos, KPMG, MagNet Bank, McDonald’s, Nestlé, Provident, SCA, Shell, Siemens, Syngenta, Unilever. További egy fő pedig az egyetemisták körében meghirdetett ösztöndíjpályázat keretében került ki, Ónody Attila, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gépészmérnök MsC hallgatója.

Márta Irén a tavalyi évek sikerének könyvelte el azt is, hogy néhány korábbi végzős ma már mentori feladatokat vállal.

Az idei év legfontosabb mentorvállalatait: Alteo, Budapest Airport, Coca-Cola HBC, Drehet Sörgyárak, E.ON, eisberg, Grundfos, Inest, KPMG, MagNet Bank, McDonald’s, MOL, Nestlé, Richter Gedeon, Siemens, SCA, Shell, Telenor, Unilever.

További fotók a következő linken érhetők el: https://bcsdh.hu/kepgaleria/a-jovo-vezetoi-tehetsegprogram-nyitoesemenye-2016-januar-21-siemens/

Ha többet szeretne tudni a programról nézze meg a 2015-ös évfolyammal készült filmet vagy kattintson ide: https://bcsdh.hu/temak/jovo-vezetoi/

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?