Találkozzunk a PLANET Budapest 2023 Expón szeptember végén!

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) 2023. szeptember 27 – október 1. között megrendezni a PLANET Budapest 2023 fenntarthatósági expót.

A helyszín a Hungexpo A pavilonja, ahol a szakmai és élményprogramok mellett 150 hazai cég állítja ki fenntarthatósági innovációit az agrár- és élelmiszeripari ökoszisztémából.

Idén először a BCSDH is standdal lesz jelen számos tagvállalatunkhoz hasonlóan.

A kiállítás mellett szeptember 27-29. között több szakkonferenciát látogathatnak ingyenesen az érdeklődők, az alábbi témakörökben:

  • Zöld finanszírozás
  • Megújuló energiák
  • Természetközeli mezőgazdaság
  • Vízgazdálkodás
  • Fenntartható csomagolás

A szakmai programokon a részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

A rendezvények jelentőségét emeli, hogy a szakmai programok előtt mindhárom napon Áder János, a KBKA kuratóriumának elnöke beszélget fenntarthatósági kérdésekről politikai és gazdasági kulcsszereplőkkel. Beszélgetőtársak:

  • szerdán: Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató, MOL Nyrt.
  • csütörtökön: Nagy István agrárminiszter és Győrffy Balázs, az Agrárkamara elnöke
  • pénteken: Lantos Csaba energiaügyi és a körforgásos átállásért felelős miniszter

Tagvállalatunk az IFUA Horváth a PLANET Budapest 2023 szakmai partnere.

Részletes program itt található

A Planet 2023 az egyetlen olyan kiállítás, ahol nem egy konkrét ágazat szereplői mutatkoznak be, hanem egy komplex és nagyon jelentős üzleti értékhálózat, ökoszisztéma. A fókuszban idén az agrárium, valamint az élelmiszeripar és -kereskedelem van, mivel ezek az ágazatok nemcsak az önellátási képességünk, hanem a gazdaságunk fenntarthatósága és a magyar társadalom egészsége szempontjából is kulcsfontosságúak. De nemcsak ezen ágazatok szereplőinek fenntartható megoldásait szeretnék bemutatni, hanem a kapcsolódó beszállító és szolgáltató iparágak élenjáró megoldásait is.

Időpont: 2023. szeptember 27-szeptember 29.

Helyszín: Budapest, HUNGEXPO

További részletek: https://planetbudapest.hu/