„Te mit viszel magaddal?” – Sikerrel zárult “A jövő vezetői” tehetségprogram 2018-as évfolyama

 2018. szeptember 25-én a Budapest Airport Zrt. adott otthont a „A jövő vezetői” tehetségprogram utolsó szakmai napjának, mely során a résztvevők saját szavaikkal fogalmazták meg vezetői ajánlásunkat, így összegezve a vállalati fenntarthatóságról tanultakat.

A nap a résztvevők által kidolgozott, fenntartható életmód témájú projektmunkák bemutatásával kezdődött. A projektek során feldolgozott témák között volt a jövő munkahelye, a biopolimerek bevezetése, a fogyasztók felhatalmazása a termékek és származásuk nyomon követésén keresztül, egy fenntartható életmódot támogató applikáció kidolgozása, valamint a munkahelyi stressz hatásai is, melyekre a szakmai zsűri adott építő visszajelzést.

A következőkben két, már korábbi években végzett résztvevő, Katona Sarolta, a Budapest Airport Zrt. senior pénzügyi elemzője, és Csatalinácz Adrienn, a McDonald’s Magyarország Étterem Hálózat Kft. HR igazgatója osztotta meg, hogy hogyan segítette munkájukat a tehetségprogramban szerzett tudás, tapasztalat és hogyan tudták hasznosítani a program során tanult ötleteket, gyakorlatokat.

Ezt követően az évfolyam két idei résztvevője, Deliagosz Alexandra és Rehák Bálint, a BASF Hungária Kft.-től mutatták be azt az alulról szerveződő BASF Fenntarthatósági munkacsoportot, melyet a BCSDH Jövő vezetői tehetségprogramban végzett munkatársak kezdeményeztek. A munkacsoport célja a munkatársak fenntarthatósági szemléletformálása és aktivitásának növelése.

Az előadásokat követően a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója, Jost Lammers a vezetői interjú keretében tapasztalataival látta el a résztvevőket.

Márta Irén, a BCSDH igazgatója a program zárásaként útravalóval látta el az immár fenntarthatóságban jártas vezetőket, majd a résztvevők egy izgalmas repülőtér-látogatással fejezhették be az utolsó szakmai napot.

A programmal több, mint 30 résztvevő előtt nyílt ki az ajtó, hogy fenntartható szemléletmóddal egy gazdagabb, értékesebb környezetet teremtsenek életük minden pontján. A megszerzett komplex gondolkodásmód végigkíséri majd őket a jövőben megoldandó problémák során, így fenntartható, felelős gondolkozásukkal pozitív hatással legyenek vállalataik működésére és környezetükre is.

Ezúton is gratulálunk a résztvevőknek!

 

Köszönjük a projektmunkák zsűrijének (Bujdosó Andrea – Shell Hungary Zrt., az igazgatóság elnöke, Ifj. Chikán Attila- ALTEO Nyrt., vezérigazgató, Kelemen Attila – a Proself International Zrt., vezérigazgató, Lukács Ákos – Deloitte Zrt., szenior menedzser, Nagy Gréta – Dandelion Kft., ügyvezető igazgató, Szarvas Gábor – Budapest Airport Zrt., környezetvédelmi igazgató, Márta Irén – BCSDH, igazgató) munkáját és a Budapest Airport Zrt. vendéglátását és szakmai támogatását a naphoz.

 

A napról készült galéria ide kattintva elérhető.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?