Tegyük zöldebbé Budapestet – a Menedzserszövetség faültetési programja a BCSDH támogatásával

A Menedzserszövetség a fenntarthatóság jegyében bővíti Klímavédelmi Kiserdejét, a II. kerületi Szépvölgyi erdőben!

Szeretettel várják tagjaikat október 24-én délben, a Menedzserszövetség elnökségével közös, őszi faültető programon!

A programon való részvétel díja 20.000 Ft, melyből a teljes összeget faültetésre fordítják.

Amennyiben Ön a tavasztól őszig tartó kampányuk során a részvételi díjjal megegyező vagy annál magasabb összeget adományozott, már felkerült a vendéglistára. Ha eddig nem volt lehetősége a kampányt támogatni és részt szeretne venni a faültető programon, az alábbi regisztrációs linken várják részvételi szándékának megerősítését.

REGISZTRÁCIÓ: https://menedzserek.hu/menedzserszovetseg-klimavedelmi-kiserdo-faulteto-program/

A regisztrációs felületen kizárólag bankkártyás fizetésre tudnak lehetőséget biztosítani. Amennyiben utalással szeretnék a részvételi díjat rendezni, kérjük, írjanak a penzugy@menedzserek.hu e-mail címre.

Amennyiben vállalatával szeretne kiállni a Menedzserszövetség „Tegyük együtt zöldebbé Budapestet, és óvjuk meg a jövő számára!” programja mellett és nagyobb összegű adománnyal tudná azt támogatni, kérjük, keresse kolléganőjüket a penzugy@menedzserek.hu email-címen vagy a +36 30 725 1263 telefonszámon.    

Őrsi Gergely, II. kerület polgármesterének hivatalos köszöntőjét követően Kapitány István, a Menedzserszövetség elnöke és Zakar András, a BKM Nonprofit Zrt. Főkert Kertészeti Divízió főigazgatója nyitja meg a programot.

A faültető programon könnyű ebéddel várják vendégeiket!

A tavalyi eseményről készült kisfilm az alábbi képre kattintva tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=NIg8XzLgI-c

 

Ha kollégaival egy jó hangulatú csapatépítő programon szeretnének részt venni, regisztráljanak most őszi faültető eseményünkre és egyben támogassanak egy jó ügyet!  

A Menedzserszövetség faültetési program főtámogatója az E.ON Hungária Zrt., kiemelt támogatója a Foxconn csoport, támogatója a MINI és a Shell Hungary zRt.

Együttműködő partnereink: Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért, Hungarian Business Leaders Forum, Joint Venture Szövetség, Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara.

Köszönjük, ha Ön is hozzájárul a 🌳 Menedzserszövetség Klímavédelmi Kiserdejének bővítéséhez.🌳

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?