Váltsunk nézőpontot! – A HBLF nőnapi kezdeményezése – a BCSDH támogatásával

HBLF elnöksége felhívást intéz a magyarországi vállalatok elsőszámú vezetőihez, hogy csatlakozzanak a HBLF 2022. évi különleges nőnapi kezdeményezéséhez. A tervek szerint 100 vállalat közös kiállását tesszük közzé, hogy ezzel is ráirányítsuk a figyelmet a nők a vezetésben témakörre.

 

 

Ma Magyarországon ugyanis a TOP 50 legnagyobb árbevételű vállalatnál mindössze 8% a női CEO-k aránya. A HBLF küldetésével összhangban abban hiszünk, hogy összefogással erősebbek vagyunk és nagyobb hatást érünk el a szükséges változásokért, esélyt adva a nők számára is a vezetésben.

A résztvevőket 2022. március 4., reggel 7 és 10 óra között egy szabadtéri eseményre várjuk. Regisztráció a linkre kattintva lehetséges

REGISZTRÁCIÓ

A változáshoz nézőpontot kell váltanunk. Ezt az eseményen egy interaktív installáció szimbolizálja, mely kezdetben egy nyolcast ábrázol, de közös erővel egy végtelen jellé fordíthatjuk át. A teljes átfordulás a résztvevők gesztusainak hatására történik meg, ezért fontos, hogy minél többen személyes részvétellel támogassák a kezdeményezést. Közös erővel így megmutathatjuk, hogy a nőknek is végtelen lehetőség jár.

Felkérjük a résztvevő vezérigazgatókat, hogy osszák meg a vállalásukat és így a kezdeményezéshez akkor is tudnak csatlakozni, ha a március 4-i eseményen nem tudnak személyesen részt venni. A csatlakozó vezetőket és vállalásaikat megjelenítjük HBLF honlapján is.

A kampányt a tervek szerint online és offline, valamint a közösségi médiában is megjelenítjük médiapartnereink támogatásával.

A résztvevőket kérjük, hogy a regisztrációs díj befizetésével járuljanak a kampány költségeihez. A fényképet és logót a HBLF Titkárságra várjuk és további kérdés esetén – Csík Enikő a kontakt.

Tel: +36 30 5944 876 / hblf@hblf.hu

Köszönjük a csatlakozást és az ügy támogatását!

Üdvözlettel,

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?