VERSENYFELHÍVÁS – IV. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ, A környezettudatosabb gazdaságért – MEGHOSSZABÍTOTT leadási határidő: 2015. február 27.

A fejlett gazdaságban a környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény, ezért minden cégnek érdeke és kötelessége működését a szűkebb és tágabb társadalmi és természeti környezete fi gyelembevételével kialakítani.

A legjobb hazai példák minél ismertebbé tételének érdekében a Professional Publishing Hungary, az Élelmiszer, a Gyártástrend, a Medical Tribune, a Kreatív és a Turizmus Trend/Vendég és Hotel lapok kiadója idén immár negyedik alkalommal hirdeti meg Greennovációs Nagydíj versenyét.

Mivel minél több kreatív ötletet szeretnénk megismerni és megismertetni, idén külön kategóriában a még meg nem valósult tervpályázatok is beadhatók. További újításunk, hogy cégek mellett civil közösségek, önkormányzatok nevezését is várjuk, hogy megválaszthassuk Magyarország legzöldebb települését, Greennovációs Nagydíjat érdemlő civil kezdeményezését. Ugyancsak újítás, hogy nemcsak az idei évben kezdett, hanem a már korábban elinduló, de idén is zajló, hosszabb távú projektek is benyújthatók a versenybe. 

NEVEZHETŐ ANYAGOK 

A felsorolt kategóriákba besorolható, 2014 során megvalósult, lezárult, vagy éppen folyamatban lévő környezetvédő, környezetkímélő, fenntartható beruházás, fejlesztés, koncepció. A versenyre nevezhetők olyan projektek, melyek a 2014-es év előtt kezdődtek, de 2014 folyamán is folyamatosan működnek/használatban vannak.

A jelentkezéssel a jelentkezők automatikusan nyilatkozatot tesznek arról, hogy a beküldött anyag mind koncepcionálisan, mind megvalósításában saját munka, kivitelezés, tervezés, fejlesztés, beruházás.

 KATEGÓRIÁK:

  • Élelmiszer
  • Gyógyszeripar
  • Szolgáltatás
  • Építőipar
  • Technológiai megoldások
  • Energiaszolgáltatók
  • Hulladékkezelés
  • Újrahasznosítás
  • Mezőgazdaság
  • Közlekedés
  • Elektronikai megoldások
  • Promóció/kommunikáció
  • Turizmus, szálloda- és vendéglátóipar
  • Településfejlesztés
  • Innovációs ötletek/projektek
  • Legígéretesebb greennovatív ötlet (még meg nem valósult greennovatív tervek, projektvázlatok)

 

 A NEVEZÉS MENETE 

A pályázati lapok és nevezési feltételek letölthetők a www.greennovacio.hu honlapról vagy kérhetők a Professional Publishing Hungary szerkesztőségében (1037 Budapest, Montevideo u. 3/b.), Havas Kingától (tel.: 06-1-430-4563, havask@pphungary.hu). 

JELENTKEZÉS: 

  • Emailben: havask@pphungary.hu email címre küldött pályázattal vagy küldhető fájlmegosztón keresztül. Az email tárgyában kérjük feltüntetni a pályázó nevét és a „Greennováció” szót.
  • Postai módon eljuttatott anyagokkal: Havas Kinga – Professional Publishing Hungary, 1037 Budapest, Montevideo utca 3/b.

 A nevezési határidő: 2015. JANUÁR 30.

 A nevezés díja: 44 000 Ft+áfa /pályázatonként

(mely tartalmazza a pályázati munkák kommunikációját, lásd alább)

A nevezési díjat nyolcnapos banki átutalással, a pályázati anyagok beérkezése után kiállított számla alapján kell befizetni. A nevezési díj befizetésének hiányában a pályázati anyag nem zsűrizhető. A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-vel szemben.

A NEVEZÉSHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOK

  • Kitöltött, kinyomtatott, aláírt és lepecsételt nevezési lap 1 példányban.
  • 2-6 db különböző digitális fotó (JPEG formátumban, 300 dpi felbontásban) a megvalósult nevezett anyagról.
  • A pályázati anyag kiegészíthető a megvalósult vonatkozó anyagokkal, kézi grafikai tervekkel, 3D-s grafikai tervekkel, kisfilmekkel (2-3 perc, HD vagy full HD felbontás, mp4-ben)
  • A nevezési anyagokat elektronikus úton kérjük elküldeni e-mailen vagy egy online elérhető linken.

A GREENOVÁCIÓS KIADVÁNYHOZ SZÜKSÉGEK ANYAGOK: 

Maximum 1500 karakteres E/3 személyben megírt összefoglaló a projektről! A Professional Publishing Hungary egyes lapjai mellett terjesztett különkiadványban megjelentetjük az összes jelentkező esetleírását.

HA A PÁLYÁZÓ NEM KÜLDI EL A MEGFELELŐ FORMÁTUMBAN AZ ESETLEÍRÁST, NEM TUDJUK MEGJELENTETNI A KIADVÁNYBAN!

A ZSŰRIZÉS MENETE 

Valamennyi érvényes, 2015. január 30-áig beérkezett pályázati anyagot szakértő zsűri bírálja el. A zsűrizés kétfordulós lesz. Első forduló: online zsűrizés zárt rendszerben, melynek eredményéből rövidlistát alakítunk ki.

A második forduló: élő zsűrizés. A rövidlistára került pályázók közül választja ki az élő zsűri a kategóriák nyerteseit. A zsűri döntésének megfelelően kiosztásra kerülhetnek különdíjak is. 

A ZSŰRIZÉS SZEMPONTRENDSZERE KÖRNYEZETVÉDELMI (ZÖLD) SZEMPONTBÓL: 

újszerűség 30%

energiamegtakarítás 20%

társadalmi hasznosság 20%

gazdasági előnyök 20%

iparjogvédelmi tudatosság 10%

  

GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ DÍJÁTADÓ

A Greennovációs Nagydíjat egy szakmai zsűri által válogatott termék, megoldás, ötlet kaphatja. A Greennovációs Nagydíjakat a workshoppal egybekötött díjátadón adjuk át. Ezen a workshopon bemutatkozási lehetőséget kapnak a nyertesek és különdíjasok.

 A NEVEZÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA 

A Greennovációs Nagydíj kiemelt célja, hogy a környezettudatosabb gazdaságért tevékenykedők megismerjék egymás munkásságát, s mindemellett a lakosság is informálódjon, hogy milyen irányba halad ezen a területen a gazdaság. Ezért ebben az évben kiemelt helyet kap a szélesebb körű kommunikációs támogatás.

AMIT A PÁLYÁZÓKNAK A VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTELEN TÚL KÍNÁLUNK: 

  1. A workshopon való részvétel
  2. Díj elnyerése esetén – saját kommunikációban Greennovációs Nagydíj logóhasználat
  3. A Professional Publishing Hungary egyes lapjai mellett terjesztett különkiadványban megjelentetjük az összes jelentkező esetleírását
  4. Széles körű médiakommunikáció az eredményekről
  5. Saját kiadványainkban való megjelenések (55 000 példány, közel 150 000 olvasó havonta)
  6. E-dm kommunikáció 84 000 fős listán

Bővebb információ: Havas Kinga

havask@pphungary.hu t: + 36 1 430 4563

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?