A BCSDH tagvállalatainak most ingyenesen elérhető a ProSelf home-office modullal kiegészült mentális egészség támogató szoftvere

A jelenlegi egészségügyi/gazdasági krízis már most jól látható egyik kritikus következménye lesz a munkatársak, vezetők mentális egészségének romlása, amelyből fakadó kár mértéke gazdaságilag több 1000 milliárd €-ban lesz mérhető. A veszteség megjelenik a betegszabadságos napok számának növekedésében, illetve az aktív dolgozók teljesítményének romlásában.

Ennek a helyzetnek a megelőzésére, kezelésére tagvállalatunk, a ProSelf Int. Inc díjmentesen elérhetővé teszi a BCSDH vezetői és munkatársai számára mentális egészség támogató szoftverét, amelyet az adott helyzethez igazított – külön témaként fejlesztette ki a home office-t támogató modult.

Kelemen Attila: „ Számunkra, mint embernek, normális a válság idején szomorúnak, stresszesnek, zavartnak, ijedtnek vagy dühösnek érezni magunkat.
Azonban éppen a bizonytalanság idején kell szellemileg, fizikailag és érzelmileg különösen erősnek lennünk.
Éreznünk kell, hogy valakihez, valahová tartozunk.

A ProSelf program ebben tud segít Önnek. Négy fő területen (fizikai és mentális egészség, érzelmi és közösségi jóllét) támogatja a munkatársakat – napról napra, hétről hétre – az ismeretlen helyzetek kezelésére.

Örülünk, hogy tudunk segíteni azzal, hogy technológiánk és tapasztalatainak megosztásával hozzájárulhatunk mások életének javításához.

A programot ezen a linken éri el: www.proself.org

Kérjük ossza meg ezt a hírt kollegáival, hogy elérjék ezt a segítséget, míg vállalat vezetőknek állok rendelkezésére.

Barátsággal: Kelemen Attila”

 

Kelemen Attila

elnök-vezérigazgató
attila.kelemen@proself.org

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?