A GDF Suez eladja lakossági üzletágát

A GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. 2015. július elsejével meg kívánja szüntetni magyarországi szabadpiaci földgáz-kereskedelmi tevékenységét. A megkötött megállapodás keretében, amelyet már jóváhagyott a GVH, a MET Magyarország Zrt. átveszi a GDF SUEZ hazai szabadpiaci földgáz portfoliójának egy részét.  A GDF SUEZ csoport jövőbeli, Magyarországra vonatkozó elképzeléseit figyelembe véve, ez tűnik a legésszerűbb megoldásnak.

A GDF SUEZ csoport Magyarországon a továbbiakban is kiszolgálja a lakossági, egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfeleit, illetve az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt-n keresztül, hat megyében földgázelosztóként folytatja tevékenységét.

A GDF SUEZ ezúton köszöni meg minden szabadpiaci ügyfelének és partnerének, hogy az elmúlt években megtisztelték a vállalatot bizalmukkal.

A MET Magyarország a versenypiaci földgáz- és villamosenergia-értékesítés területén egyaránt széleskörű tapasztalattal rendelkezik. A társaság felkészült rá, hogy a GVH jóváhagyását követően a GDF SUEZ ügyfeleit átvegye, és továbbra is magas minőségű szolgáltatást biztosítson számukra.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?