A Havranek Családi Farm tevékenységi köre kibővül

2015. december 15-től a Havranek Családi Farm tevékenységi körének részét képezi a tőkehús valamint füstölt sertéstermékek előállítása valamint értékesítése. A fenntartható élelmiszer előállítás követelményei a termelési lánc minden egyes eleme tekintetében maximálisan figyelembe vételre kerülnek.

A magyar nagy fehér valamint mangalica típusú sertésállomány takarmányozása integrált növényvédelmi módszerrel saját termelésű – és saját magyar nemesítésű – árpa, búza, kukorica továbbá GMO-t nem tartalmazó szója keverékéből előállított saját takarmányból történik.

A termékportfólió magában foglalja a csontozott sonkát, a különböző fajta szalonnákat (úgy, mint császár-, hasaalja-, toka-), a kolbászt, a szalámit valamint a sertészsírt.

A Farm tevékenységi körének kibővítése munkát fog biztosítani egy helybeli munkaerő valamint egy segítő fiatal családtag számára is.

A jelenlegi üzleti terv a 2016-os évre a feldolgozó méretének megkétszerezését, valamint – kiegészítő termékként – virsli előállítását vizionálja.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?