A minőség és az innováció találkozása a Legrandnál

A növekvő népességet és ezzel együtt a növekvő fogyasztást és erőforrás-felhasználást a Föld véges készletei nem tudják hosszabb távon kiszolgálni. A készletek kimerülésének fenyegető veszélye ma már emberöltő mértékkel mérve is belátható közelségbe került. Ezért hatékonyabb megoldások, új utak megtalálása létfontosságú, ehhez pedig a kulcs az innováció.

Ebben az útkeresésben élen jár a Legrand Zrt., mely a világ több mint 70 országában van jelen. Ez olyan felelősséggel is jár, melyet a Legrand Csoport deklaráltan felvállal és ennek szellemiségében tevékenykedik. A fenntartható fejlődési elv a cégfilozófia része, ezért fontos számunkra, hogy termékeink és megoldásaink lehetővé tegyék az energiafogyasztás optimalizálását és a fajlagos fogyasztás csökkentését.

A Legrand Csoport az épületek elektromos és digitális infrastruktúrájának specialistája, ebből adódóan természetes, hogy kiemelt célunk az épületek energia-hatékonyabbá tétele, ilyen megoldások fejlesztése.

A modern épületekkel szemben alap elvárás az energia hatékony felhasználása, azaz mérhető, személyre/épületre szabható és egyben élhető élettér kialakítása. Ilyen lehetőségek például az elektromos betáplálást megoldó középfeszültségű Legrand zöld transzformátorok, melyek kiemelkedően alacsony veszteségi tényezőkkel működnek. Más szegmens az üzemeltetés biztonsága, ebben a Legrand szünetmentes termékek adnak teljes megoldást a különböző felhasználói igényekre. Az otthonok energia-hatékony megoldásait pedig a Legrand intelligens rendszerei biztosítják.

A téma fokozott előtérbe kerülését mutatja az is, hogy Legrand Zrt. a közelmúltban számos felkérést kapott az újdonságainak bemutatására. A teljesség igénye nélkül néhány rendezvény, melyeken a közönség megismerkedhetett, vagy hamarosan megismerkedik a Legrand termékekkel:

2014. március 21.    Smart City Rendezvénysorozat – EDF DÉMÁSZ Zrt.

2014. május 20.       Válaszd a zöld utat – Zöld monitoring a cégeknél – EMVFE/ Első Magyar CSR Egyesület

2014. június 4.         Környezet Charta  – Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara

2014. június 5.         Energetikai Konferencia – MediaCity Magyarország Kft.

További információ: itt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?