A Provident Pénzügyi Zrt. immár 20 éve a hitelezési piac résztvevője Magyarországon

Kétezer-háromszáz dolgozójával hazánk egyik nagyfoglalkoztatójaként jelenleg kétszázharmincezer ügyfelet szolgál ki. A vállalat már két évtizede elkötelezett ügyfelei gazdasági és pénzügyi nevelését illetően, valamint sokrétű társadalmi ügyek felkarolásával segíti a helyi közösségeket, éppen ezért 2008-ban útjára indította a Családi Kasszasikerek Programot, amely korszerű pénzügyi ismereteket nyújt a magyar családok számára, és fejleszti a háztartások öngondoskodó képességét. A program kezdete óta a Provident 50 sikeres oktatási programot valósított meg, amelynek köszönhetően 30 000 család és 300 szociális munkás, művelődésszervező, valamint pedagógus bővíthette pénzügyi ismereteit.

Mindennapi életünk elengedhetetlen része, hogy átlássuk és megfelelően kezeljük pénzügyeinket. Annak érdekében, hogy a hétköznapi és a komoly mérlegelést igénylő körülmények között is felelős döntéseket tudjunk hozni, fontos, hogy tisztában legyünk anyagi helyzetünkkel, nyomon kövessük bevételeinket, valamint kiadásaink mértékét.

A Provident ebből a célból készítette el családi költségtervező füzetét 2022-re, amely segítséget nyújt az egész éves pénzügyi tervezéshez. Ezt a kiadványt március hónapban a vállalat tanácsadói mintegy 50 ezer családhoz juttatják el személyesen, segítséget nyújtva annak használatában. A kezdeményezés célja, hogy 2022 végére minél több család tudjon felmutatni megtakarítást, hogy egy váratlan kiadás ne hozza nehéz helyzetbe őket. A vállalat hisz abban, hogy ilyen valós, nagy társadalmi hatású programokkal tud hozzájárulni a magyar családok pénzügyi tudatosságának fejlesztéséhez, a tervezhető gazdálkodáshoz.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?