A világnak most még nagyobb szüksége van a női vállalkozókra

Háromnapos, ingyenes online rendezvénnyel ünneplik a Vállalkozó Nők Világnapját, mely a vírusveszély miatt az online térben kap helyet november 18-20. között. A MagNet Bank társszervezésében megvalósuló ingyenes rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak, aki nőként vállalkozik, vállalkozást tervez, vagy csak megismerkedne a női vállalkozói ökoszisztémával.

A MagNet Bank az esemény partnereként két kerekasztal-beszélgetést szervez. Az egyik témája a hatásmérés és annak lehetséges gender aspektusai egy fenntartható vállalkozásfejlesztési folyamatban, azaz arra keresünk választ, hogy egy tudatos vállalkozásfejlesztési folyamatba hogyan kéne beilleszteni a hatásmérést és a hatásmérésbe pedig beépíthetőek-e kifejezetten női esélyegyenlőségi mérőszámok.

A másik panel azt feszegeti, hogy a bank támogatóként az elmúlt évek alatt milyen nőügyi területeken működő szervezeteket segített és ezeknek a szervezeteknek milyen specifikus igényeik lehetnek forrásszervezés, adománygyűjtés, céges partnerség területén.

Az esemény programjáról bővebben itt olvashatnak: https://www.facebook.com/pg/vallalkozonokvilagnapja/events/?ref=page_internal

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?