A villamos és mágneses terek egészségre gyakorolt hatását bemutató kiadványa mellett a MAVIR ZRt. ezúttal egy animációt készített, amely az elektromágneses terekkel kapcsolatos legalapvetőbb tudnivalókat mutatja be röviden.

A villamos és mágneses terek egészségre gyakorolt hatása kapcsán nagyon sok szakszerű, tudományos vizsgálatokkal is alátámasztott, ellenőrizhető szakmai anyag került nyilvánosságra, ezek mellett azonban megszámlálhatatlan mennyiségű szakszerűtlen, minden tudományos alapot nélkülöző „információ” is napvilágra került. Jelen kisfilmünkkel olyan, bárki által ellenőrizhető információkat szeretnénk megosztani, amelyek segíthetnek eloszlatni a villamos és mágneses terek hatásának rendkívül összetett kérdéskörét övező kétségeke, és rávilágítanak arra, hogy a biztonságos és folyamatos villamosenergia-ellátás, az energiához való hozzáférés mára alapvető igényünkké, sok esetben létszükségletünkké vált.

Az edukációs célú összeállítás az alábbi youtube csatornán érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=PWEngfbOpYw&feature=youtu.be

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?