Átadták az ALTEO első nyilvános e-töltőállomását

Az ALTEO jóvoltából 2019 májusában átadták Tiszaújváros első nyilvánosan elérhető és igénybe vehető elektromos töltőállomását. Az állomás egyszerre két gépjármű töltését is lehetővé teszi, óránként akár 22 kW teljesítménnyel. Nem csak a város életében számít mérföldkőnek: a megújuló energiaforrások hasznosításában élenjáró ALTEO portfóliójában is ez az első elektromos töltőállomás.

A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett ALTEO Nyrt. környezettudatos, a megújuló energiaforrások hasznosításán alapuló tevékenysége révén a portfóliója ezúttal egy elektromos autó töltőállomással bővült, amelyet Tiszaújvárosban telepítettek. A létesítmény Tiszaújváros első, mindenki által, a nap 24 órájában elérhető elektromos töltőállomása. A város azonban nem ismeretlen piac a cégcsoport számára, hiszen az ALTEO már évek óta több erőművet is üzemeltet Tiszaújvárosban: 29 erőművet számláló portfóliójában megtalálható a tiszaújvárosi fűtőerőmű is.

Az állomás két töltőponttal rendelkezik, így egyszerre két gépjármű töltését teszi lehetővé. A teljes feltöltés 2-5 órát vesz igénybe, a töltési teljesítmény a járműtől függően töltőpontonként a 22 kW-t is elérheti. A töltőállomás telepítésével az ALTEO hozzájárulhatott ahhoz, hogy a város fontos lépést tegyen a fenntartható, környezettudatos közlekedés megvalósítása felé.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?