Az ALTEO jóvoltából 2019 májusában átadták Tiszaújváros első nyilvánosan elérhető és igénybe vehető elektromos töltőállomását. Az állomás egyszerre két gépjármű töltését is lehetővé teszi, óránként akár 22 kW teljesítménnyel. Nem csak a város életében számít mérföldkőnek: a megújuló energiaforrások hasznosításában élenjáró ALTEO portfóliójában is ez az első elektromos töltőállomás.

A Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett ALTEO Nyrt. környezettudatos, a megújuló energiaforrások hasznosításán alapuló tevékenysége révén a portfóliója ezúttal egy elektromos autó töltőállomással bővült, amelyet Tiszaújvárosban telepítettek. A létesítmény Tiszaújváros első, mindenki által, a nap 24 órájában elérhető elektromos töltőállomása. A város azonban nem ismeretlen piac a cégcsoport számára, hiszen az ALTEO már évek óta több erőművet is üzemeltet Tiszaújvárosban: 29 erőművet számláló portfóliójában megtalálható a tiszaújvárosi fűtőerőmű is.

Az állomás két töltőponttal rendelkezik, így egyszerre két gépjármű töltését teszi lehetővé. A teljes feltöltés 2-5 órát vesz igénybe, a töltési teljesítmény a járműtől függően töltőpontonként a 22 kW-t is elérheti. A töltőállomás telepítésével az ALTEO hozzájárulhatott ahhoz, hogy a város fontos lépést tegyen a fenntartható, környezettudatos közlekedés megvalósítása felé.

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?